Tag from Encik Ezo



Salam semua. Sementelah Anem berehat dari meneruskan penulisan diblog..
hadir pula sesuatu bagi mengisi kekosongan itu..
tada:
Sudah pukul berapa sekarang?
1215 am

Apa mood sekarang?
Separa gembira..~tapi Alhamdulillah ok la..

Rasa hendak buat apa sekarang?
tidur sebentar lagi,insyaallah

Kalau ada "magic" sekarang rasa hendak buat apa?
jumpa seorang sahabat dan cakap anem minta maaf

Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
madagascar??ea?

Keluarga sedang buat apa sekarang?
semua telah tidur

Apakah waktu makan sekarang?
makan tengah malam deh..=p

Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
juin tidur dengan family.=)

Dan dia@mereka sedang buat apa sekarang?
terus berusaha..=)

Macam mana cuaca sekarang?
gelap di luar,takut nak intai..

Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang ~
hendak buat apa?
bayar semua hutang saya & keluarga dahulu..

Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
sesiapa yg nak bagi~

Setelah menjawab beberapa soalan survey ni ~
apa mood sekarang?
masih separa~Jadinya sudah pukul berapa sekarang?
1221 am

Akhir sekali ~ rasa hendak tag siapa sekarang?
belum fikir lagi..
kerana diri sendiri pun 'takut utk di tag'
~wassalam~Dulu Anem takut untuk ditag,
namun ketakutan Anem menjadi realiti kini,
dan ia telah direalisasikan.

Insyaallah akan datang anem akan update lagi blog anem ,
kini masih mengumpul bahan khas untuk berkongsi dengan semua sahabat.


Pemberi tag ini adalah;
Ezo


7 yang menasihati:

  1. tq anem sudi jawab tag ni


    takut kena tag?
    jangan takut ~ tag tak membunuh punya

    hehe

    ReplyDelete
  2. same2..
    eheh..
    dush2..=p

    ReplyDelete
  3. salam.. Semoga ALLAH redha sama kamu

    ReplyDelete
  4. Hilal Asyraf :
    waalaikumussalam.
    may ALLAH bless you~

    ibnrajab:
    sme2..terima kasih kembali=)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top