KUPERASAN + BERANGAN

GAMBAR MILIK UTUSAN- TAHNIAH^


Amaran: Jangan ada yang Loya baca entri ni;p

(^_^)
Salam ahad.

Jalan-jalan di daerah maya ni.
macam-macam hidangan ada.
Sama ada kena dengan selera kita,
mahupun kita rasa sebaliknya pula.

Anem terlebih dahulu, nak ucap mabruk (tahniah)
pada kakak syg anem seorang ni.D
(Sharifah Khasif Fadzilah Syed Mohd. Badiuzzaman )

Sebab jadi Johan lagi. Beritanya di sini.
Suka tengok dia masa dekat Akademi Al-Quran (AQ) lagi.

"Mak, along tak dapat pandai bertaranum sangat
pun , asal macam akak ni, pun bolehlah." (nada gurau)

Mak diam. Anaknya memang suka berangan.

Ingat lagi masa sekolah,
"Mak along taknak tinggi sangat,
macam nasha aziz pun not bad, kan?" (ihik)
(gurau saja ni, Anem bersyukur tau sebab Anem comel :p)

Mak diam juga time tu.

Apa-pun kena usaha, nem.
Terutama bab taranum tu.
Jika ke arah kebaikan, istiqamah.
Terus berusaha - insyaallah:)

Tagline HIDUP Anem:
"Jangan pernah mengalah!"

__________________________________

"Wahai orang yang beriman, rukuk serta sujudlah (mengerjakan solat) dan
beribadatlah kepada Tuhan kamu (dengan mentauhidkan-Nya), serta
kerjakanlah amal-amal kebajikan; supaya kamu berjaya di dunia dan di akhirat." (al-Haj:77)
___________________


7 yang menasihati:

  1. usaha tangga kejayaan...
    walupuan tk berjaya tapi puas sebab dh berusaha

    ReplyDelete
  2. chaiyok chaiyok aneem..
    musTi boleh..
    saya vote untuk aneem

    ReplyDelete
  3. salam buat:

    tengku_fir21 :
    betul, usaha tu yg penting.
    tq.


    niEna hailani:
    tenkiu2,niena^^


    eRiNsZ:

    akak, insyaallah.
    opss;)

    ReplyDelete
  4. salam, mambaksa bilkhairi

    ReplyDelete
  5. salam..

    insyaallah, baik2 jer :)

    ReplyDelete
  6. insyaAllah awak. impian setinggi langit bila jatuh ada awan.

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top