RINDU SHOOTING


Firman Allah Taala, “Sesiapa yang membesarkan tanda-tanda Allah, maka membesarkan itu ialah setengah daripada menjunjung perintah-Nya dan menjauhi larangan-Nya.” ( Al-Haj:32 )
__________






Dulu, ingat lagi.
Anem ada pelakon,
Anem buat skrip,
Memang Anem kelam-kabut dengan jadual,
Arahan pun tak tight dan kemas,
Anem bertanya pada orang,
sedangkan itu skrip, dan filem Anem!
Tapi kalian bersabar saja.
Terima kasiH :)









tipu! Anem bukan rindu shooting (cuma mungkin 60%), Anem akui (tanpa ego) Anem rindu mereka, kawan-kawan Anem sebenarnya. Teramat! (Full stop!)

ini link filem - final projek Anem sewaktu di usm dulu. SINI



p/s: Takziah untuk Yasmin Ahmad . Al-Fatihah. RIP .Semoga dicucuri rahmat.




_____________________
“ Tidak sempurna iman seseorang daripada kalangan kamu sehingga adalah aku terlebih dikasihinya daripada dirinya, hartanya, anaknya dan sekelian manusia.” ( al-Hadis )

_____________________


11 yang menasihati:

  1. wah...anem ada wat filem kew?
    short filem kew??
    nak tgk!

    ReplyDelete
  2. ternyata suka ikut shooting juga iia??!??! iia uda sering2 dateng ajja ke macam2 PH supaya mereka bisa sering liat kamu...

    makasih iia udah mau mampir dan doa'in negara serumpunnya :)

    sama nii saiia juga rindu shooting :(

    ReplyDelete
  3. salam Robinhood:

    erm, ada, tapi tak banyak ,sebab kami belajar web, animasi , sekaligus- (pening skit;p). filem ni bukan short jer taw, tapi leh pilih nak role mane dlu main, dan endingnyer berbeza:)

    genial:

    ini yang saya study dlu, terima kasih sudi melawat lagi ya:)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...

    teringin betul cikgu nak tengok adrenalin tu...

    tak boleh tunjuk ke?

    ReplyDelete
  5. SALAM cikgu.

    duration nyer panjang, dan saya akui sangat, saya segan- sebab pensyarah tidak bagi A. maaf, jika nak juga, anem boleh emailkan kemudian. ;)

    ReplyDelete
  6. kak erin nk blakon bleh?
    hehehe orang tua ini mg tak sdar diri keh keh keh...

    ReplyDelete
  7. best kn buat shooting

    ReplyDelete
  8. salam akak,

    eRiNsZ : boleh jer akak, watak pe akak nak? tapi anem dah kehilngn ramai krew, mereka busy owh;p

    tengku_fir21 :yerp,sgt indah:)

    Faisal Admar: al-fatihah. :)

    ReplyDelete
  9. HEEE...WINDU JUGAK..WINDU SGT2...

    ReplyDelete
  10. alolo , akak syg ;p

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top