Gila ? - ARAH TUJU BLOG.


Salam.
Erm, gila online! - dulu mase budak- budak, Anem memang gila sangat, solat ntah kemane ( dulu, okke), But homework still buat , (ececece nem, nak jugak..). Dulu Anem tak tahu hala tuju blog Anem.

Kira rojak - sesungguhnya ya, rojak itu sedap, kuah kacangnya yang mencair itu (lupakan tentang rojak, kamu bercakap tentang blog ,nem )- oh ya. Dalam blog Anem, memang tiada ini:

* Hal politik, isu-semasa, pilihanraya umum, parti itu, parti ini .(Abah warning, berblog okke, tapi jangan sampai ditahan bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 , nak - buktikan ketika pengundian;)

* Hiburan melampau , gosip-gosip artis , ya jika Anem rasa perlu , anem tulis la (kot, bila perlunya ntah). Tapi Anem tak nafikan tentang Yuna, (lawalah dia untuk opening title Cinta Sempurna kat Astro Oasis tu kan - dah, jangan nak promo di sini, ya), tentang Misha Omar (Pengacara IKON 2009 itu- cukup Anem!) , Siti Nordiana (dapat jumpa gak dia hari tu selepas 9 tahun minat dia) - Anem mungkin tak keberatan menulisnya (memanglah, dah minat:p).

*Tutorial Photoshop atau tips-tips tertentu memang tiada, tapi Anem pernah menulis tentang bagaimana nak pergi laman web yang kena block kat tempat kita , virus yang hidden, dan cara lajukan komputer di sini - KLIK. (kalau nak tanya tentang edit-edit ni , illustrator, photoshop , tanya terus di email atau friendster - okke saja yg)

*Download itu ini, drama-drama ke ( Drama Nur Kasih pun tiada juga, okke - apatah lagi drama korea , mahupun drama bersiri jepun), Lagu-lagu  , Lirik lagu , memang ini bukan tempatnya ( Tapi kalau korang nak  lagu nasyid, nak letak jadi lagu latar ( background ) blog tapi tak jumpa kat internet, Anem boleh tolong, insyaallah).

*Resepi masakan, minuman atau cara membuat sesuatu. (Maaf, Anem masih lagi memasak sambil memakai topi keledar,okke. Lalala ..)

*Motivasi dan panduan hidup . (Anem masih lagi mencari diri disisiNya- perlukan bimbingan kalian )

*Sajak atau puisi mahupun cerpen yang banyak ( Ada beberapa dalam blog ni sebenarnya, tapi sudah semakin nyanyok untuk Anem ingat letak di kategori mana semua itu- eheks. Tapi dulu penulisan Anem memang a bit puitis sampai Catriona Ross (pelakon itu), sudi komen blog Anem (mahu baca?) - (Merasa diri di awangan barang seminit dua selepas itu - aiyak anem oh anem) ;p

p/s : Itu sebab Anem letak blog ini dalam kategori PERIBADI ( even tak sangat) - not the others :)


25 yang menasihati:

  1. SALAM..

    glup! sangat? sikit jer,;)

    ReplyDelete
  2. ummu aisyah***2:38 PM

    salam bertuju pada kak nem ja..
    haha..jahat..

    ha korang kak nem ni mmg sgt baik ati plus suka dan ringan tolong owang tau..
    apa punya bhse sy guna ni...lalala

    kak maaf ya saya tak balas2 lagi email ari tu..
    ni malas lah ni punya pasal..tgk blog saya pun berhabuk boleh kena resdung kalau jenguk..haha
    malas mengumpul semua gambar plus model cam dia..

    teruk kan sya ni..
    org memberii saya merasa..
    tak tau nak balas...hikhik..

    ReplyDelete
  3. wah. hazari pnye blog.. tk de hale tuju rsenye.. cam tuan die. hihhihihihi.

    ReplyDelete
  4. wah. bagus2. sampai artis pun komen ye.

    hmm tips komputer tu best! :D

    ReplyDelete
  5. hahaa.... saya juga gilee online, mee???

    tapi yang penting kan bisa memanage dengan baek... n gak lupa solat n mengaji..

    anyway.. tu backsound nya lagu Raihan yaa?? I'd like it!!

    ReplyDelete
  6. salam...

    npe xleh bkk ek blog Catriona Ross?

    de x add die?nak baca la blog die..huhu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
    selamat menjalankan ibadah puasa.. semoga sentiasa diberi keberkatan.. insyaAllah. wassalam.

    ReplyDelete
  8. macam blog loq tak de topic yg khusus
    loq kongsi semua jenis topic dengan readers..
    :)
    anyway,arnamee fikir2kanlah mana yg terbaik untuk masa depan blog ini

    ReplyDelete
  9. salam..

    tq sudi melapangkan masa singgah di blog saya yg tak seberapanya tu..:))

    ada masa singgah la lagi..:)

    ReplyDelete
  10. sy pun suke blog namee..x bukan satu ari x sah. :) have a nice day. slmt menunaikn ibadah posa..
    go go chayok!!

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan. Good pic utk entry ni...nice wording too!

    ReplyDelete
  12. blog ni kategori gadis comel juge... huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. bgus2 ade perancangan yg khusus utk blog neh..sy pon suke..hari2 msti bce..ecece.lau xde yg latest msti bce enty yg lama2..=).tewuskan bkarya adikku cyg..=)

    ReplyDelete
  14. haiii... maaf OOT... saiia tertarik sama iklan yg terpampang di atas itu... mksd nya itu editing gitu iia?!?!? yg ngerjain kamu?!?!?

    ReplyDelete
  15. waaa..besh anem rajin ek surfing..

    nak gak surfing tpi susah wooo dpt tenet..huuu jelez2...

    ReplyDelete
  16. sama juga dengan blog nuar...tiada spesifikasi kategori tertentu...apa saja yang nuar suka, humban masuk je...kikiki =D

    sudah klik entry kamu yg dpt perhatian catriona ross tu. ada terbaca buku motivasi yang dia tulis dengan seorang lagi lelaki (lupa namanya) berkulit buku warna pink

    kamoo mesti budak IT nih kan...hebat! =D

    ReplyDelete
  17. salam anim..(^__^)

    slamat berpuasa ari ni..
    samalah dengan saya.. blog hanya untuk suka2.. tak tau nak spesifikkan blog dengan satu tujuan, lebih kepada luahan hati yang terlalu kecil ini.. huhuhu..

    ReplyDelete
  18. Prace Loverz2:52 PM

    *Resepi masakan, minuman atau cara membuat sesuatu. (Maaf, Anem masih lagi memasak sambil memakai topi keledar,okke. Lalala ..)


    salam....
    eheh anem....
    msk pakai topi keledar eyh?
    hehe... ;p

    ReplyDelete
  19. waa...de artis baca blog anda..
    *kagum

    hehe ;)

    ReplyDelete
  20. (ALL)

    sALAM...

    ummu aisyah***

    salam kembali dik zue:)
    takpe dik, ade mase, bls je, akak okke;p
    oh ya, sila update segera yg;)

    Hazari.
    cool pe dik blog kmu, ilike ur english;p

    Faisal Admar
    alhamdulillah - for all

    elmoudy
    ya, insyaallah, :)
    lagu rabbani itu:)

    ZihNuN FaTiN
    blog catt- yang itu dah tak pakai,
    dia pakai lagi yang blogspot, lme tak berupdate yg;)

    BUJANG SUSAH
    WAAALAikummussalam, insyaallah

    DaliaLiyana
    salam ramadhan:)

    loq
    okke, loq, sme2 kite ea, dik

    anaklaut
    insyaallah, kembali

    lanz_evo7
    insyaallah lan, tenq

    Al Khalifah
    syukran kamu:)

    meo188
    ya?:)

    izaHafizah
    thnks akk syg:)

    genial
    ya saya, siapa lagi;p

    imHepPie
    perlahan2 mimie:)

    Blog Anuar Kamaruddin™
    kmau sungguh berbakat nuar , yerp;p

    Faarihin
    salam faa- yes;p

    Prace Loverz
    salam tau takpe, rina;p

    chipsmore
    thnks ya;p

    ReplyDelete
  21. byk kn lah tip komputer..huhu

    ReplyDelete
  22. nk belajar hack ke?

    ReplyDelete
  23. ::AnEp:: , insyaallah:)

    azRyn, mahu2:)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top