4 Pengumuman & ku sign off



Salam :)
Begini, ada 4 pengumuman untuk semua: sudikanlah kira baca sampai habis, nak komen ke tak, terpulanglah yg :) -jazakalahu khayran jaza:)

1- Anem akan tak update blog , tak log in FB, tak daftar masuk FS, selama hampir 10hari atau lebih sudu dari kuah, jadi kepada pengunjung tegar , yang rajin beri komen, followers tercayang mucuk mucuk mangi, Anem minta maaf sangat tau , walaupun boleh update dan log in facebook by mobile phone, boleh live blogging melalui handphone (berapa kali nak sebut nama mu, si phone ;p), , atau buat sticky mode entry, Anem lebih memilih cara  manual (carta pengunjung dijangka menurun sebanyak 0.043% sesyiling), ish, tapi nah ,ada 10 entri dari hati terpilih (flashback) untuk di jenguk atau komen , mana tahu rindu Anem boleh  menatap penulisan retro ku ini (ecece-perasan weh;p):
10 entri terpilih -ku :


2.Kepada nuffnangers sayang, yang rajin+ikhlas klik, sila tinggalkan link di komen jika nak anem balas semula, bila anem berkesempatan online jer, anem klik balik tau, pegang janji ni, dengan izinNYa,pasti :)

3. Kepada sahabat ku tersayang yang comel,alolo, alolo, Siti Mawarni Binti Abdul Shukor , selamat mendirikan rumah tangga dengan insan yang kamu sayang itu, bernama - Harris Shah bin Hanafi, semoga berbahagia ke akhir hayat, diberkati dunia wa akhirat, amin:), maaf sayang, atas beberapa alasan peribadi Anem berat hati mengakui terkilan, kecewa kerana tak dapat pergi ke majlis nan indah kamu, pastinya ANem sedih, perlu bersedia emosi apabila menatap gambar sahabat yang lain bersama kamu nanti - huhu, hampir naik gila cheq pikiaq hal neh ;(

4. Akhir kalam, kepada semua umat islam terchenta amat , salam aidiladha, kullu am wa antum bil alfi khoir , semoga kita lebih menghayati pengorbanan nabi Ibrahim a.s, dan nabi Ismail a.s, insyaallahutaala:)


p/s: pengorbanan - lakukannya ikhlas kerana tuhan. Lillahitaala :)


*comel pula melihat si Apin dalam Upin ,Ipin dan Apin- miaw , meow ^_@



50 yang menasihati:

  1. selamat hari raya aidiladha~

    ReplyDelete
  2. Wah.. Dh mcm penyerahan harta pninggala jek.. Heeheee.. ;)

    Selamat ari raye gak buat kamu anem..

    ReplyDelete
  3. Salam Aidiladha..m0ga ketemu lagi..'berk0rban bukan terk0rban'

    ReplyDelete
  4. slmt bercuti anem!
    ya~~
    aki klik digi~~~

    ReplyDelete
  5. salam.


    akan merindui kamu sayang~


    *peluk3*

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya anem.. jage diri selalu.. =)

    ReplyDelete
  7. Selamat ari raye aidiladha for u

    ReplyDelete
  8. amboiii balik cuti sila update beb hahaha

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya AidilAdha... macam pemgumuman plak

    ReplyDelete
  10. slamat ari rayo!!!

    ReplyDelete
  11. ♥chentaMAYA™ , salam raya pupu;p

    Farhana ,itulah untuk kamu juga yg:)

    Azrai Ahmad Zamri ,insyaallah:)

    ~@k1 is @utuMn!~, okke aki,i'll repay;p

    LORD ZARA 札拉 ,salam zara syg, me too, peluk blik;p

    Putra Al-Maliki , insyaallah awak:)

    Auna , u too dik:)

    si lampu neon ,pasti beb;)

    Mummy Dasy, eheh mummy salam raya:)

    fiD, iyo;)

    ReplyDelete
  12. Sayang,
    Selamat Hari Raya Aidiladha..
    Happy Holiday..
    Happy Happy..

    Take care..

    ReplyDelete
  13. Peace Loverz11:39 AM

    salam anem.....
    SALAM AIDILADHA..... ;)

    ReplyDelete
  14. LotsOfLove-Pearls, pearl syg, thnks, happy holiday too taw:)

    Peace Loverz,salam aidiladha rina sygku:)

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya qurban

    ReplyDelete
  16. ~0~, salam raya awak:)

    ReplyDelete
  17. salam aidiladha arnamee.. nak pergi mana selama 10 hari tu? kahwin ke? ngee

    ReplyDelete
  18. ok. selamat hari rayeeeeeee

    sembelih jgn tak sembelih!

    ReplyDelete
  19. kamezaim salam aidiladha, tidak la, bersama keluarga :)

    ^inas,ok, akak juga, zash;p

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya!!

    raya elok2!!!

    ReplyDelete
  21. GhOsToNe ,awak juga tau:)

    ReplyDelete
  22. slmt ari ry aidil adha...u jg ri k..bubye

    ReplyDelete
  23. Salam,

    Selamat Hari Raya Aidiladha ya.. semoga ceria selalu.

    ReplyDelete
  24. slamat ari raye gak..nati aku jenguk2 eh entri ko..=)

    ReplyDelete
  25. slm aidiladha...

    :)

    ReplyDelete
  26. Salam anem.. ke mana anem bawa diri selama 10 hari ni? wah.. tetibe cam nak sedih2 aje ni.. huhuhu.. smoga anem baik2 aje.. cepat2 meng'on' kan diri yer.. pasti kengkawan anem rindukan anem.. salam aidil adha anem.. apin tu memang comey.. suke tgk dia.. huhuhu.. (^__^)

    ReplyDelete
  27. salam aidil adha.....

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum...

    Salam edul adha...

    Pertama, pengorbanan seorang ayah yang begitu lama menantikan seorang anak, kemudian apabila sudah memilikinya terpaksa pula mengorbankan perasaan cinta dan kasih tersebut, demi kepatuhan dan keredhaannya terhadap perintah Allah Taala.

    Kedua, ketaatan dan keyakinan penuh Nabi Ismail terhadap pengorbanan yang dituntut oleh ayahnya untuk dilakukan.

    ReplyDelete
  29. salam dik ^_^

    salam aidiladha...

    selamat bercuti ^_^

    ReplyDelete
  30. salam aidiladha anem..

    jaga diri!

    ReplyDelete
  31. aslm..arnamee,
    selamat tinggal my friend.
    semoga kamu dapat ape yg dihajati nye.
    amin.. ;-)

    ReplyDelete
  32. selamat bcuti yup anem ;)

    anem nk g mane ni...

    oh sejuk hatiku mnjenguk blog ni..

    [khusyuk dgr...hampir mnitis air mataku]

    em trima kasih.
    sy insan yg perlu d bimbing..

    selamat hari raya aidiladha~

    ReplyDelete
  33. salam yang~~
    huhuhu~
    slmt raya juga...
    nnt kita bukak akaun FB baru sama2 yer...ahaks~

    mmuuuuaaaaaaaahhhhh..
    smg hari ni lbih baik dr smlm kan yang...xoxoxox

    big hugz..

    ReplyDelete
  34. salam kak.. lame x ziarah blog akak... selamat ari raye aidil adha jugak...

    ReplyDelete
  35. wah lama sungguh berehat yer pakcik baru 3 hari ajer

    ReplyDelete
  36. salam aidiladha cek arnamee tewww.. ehehe

    ReplyDelete
  37. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

    ReplyDelete
  38. salam aidil adha anem... :)

    ReplyDelete
  39. Erk? Cuti Raya 10 hari? Cuti kawen sekali ke? Hehehe.

    ReplyDelete
  40. Wah, sedang citu 10 hari nih.
    makan daging dong sekarang
    Selamat Aidil Adha ya Kak Name.
    Bagi2 dagingnya dong :).

    ReplyDelete
  41. met idul adha..
    semoga segala jalan yg terbentang..
    menjadi bukti pengorbanan kita atas nama cinta pada Allah

    salam hangat Mee...

    ReplyDelete
  42. salam singgah sini..
    oohhhoooohh.. hanya selama 10 hari je ya.. pastu kembali normal kan..

    ReplyDelete
  43. selesai segalanya, pulanglah kemari Aneem (^^,)

    ReplyDelete
  44. USM ke? kami pun usm jugak. dulu...

    ReplyDelete
  45. salam ...mane en3 baru....x sbr2 nk komen ni..

    ReplyDelete
  46. Hisham , FaridRashidi.Com , chokio_nia , meo188 , Faarihin , fik_autoz^^ , Abd Razak , cun09 ,sI tEDIlanz_evo7 ,eKyN , jane ,x-pro96 ,mamai , ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠, en_me ,farysa ,CIK IZ'S , Dak Wan ,Triunt ,13may , elmoudy , CuTeMiUt78 , Izariza, blogresipi.com.

    syukran jazilan semua, alhamdulillah, selamat, kembali update:)

    p/s: jane,: fb anem still wujud yg:p

    ReplyDelete
  47. arnamee...sihat tak??lama tak sergah blog arnamee...

    ReplyDelete
  48. alvin.. alhamdulillah, okke.;)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top