Nur kasih nak habis dah


Salam Isnin;)

Jarang Tv3 akan buat cerita tanpa iklan, namun mulai esok ( Selasa- 10 Nov 09), ulangan dari episod satu Nur Kasih akan ditayangkan pada jam 7.25 malam (waktu Malaysia), setiap selasa hinggalah jumaat TANPA IKLAN .

Manakala Nur Kasih pada malam khamis menuju ke akhir dengan berbaki lagi TIGA episod.

Selepas ini, Malam khamis tiada lagi ditemani Nur, Aidil dan Adam ,namun ulangan kan ada:)

MAHU EPISOD LALU? MARI DOWNLOAD DRAMA NUR KASIH DI SINI:
KLIK LINK INI 

TAKNAK DOWNLOAD, NAK TENGOK JER - BEST - KLIK




p/s: Puas jalan-jalan di blog (blogwalking), ramai buat entri mencari atau mahu menjadi Nur tidak pun Aidil - ihik. *wink:)


44 yang menasihati:

  1. Hi syg,
    Kwn keja i dulu beriya-ya nak suh tengok citer Nur Kasih..
    Best gak ar..
    sana sini citer Nur Kasih..

    You pun minat sama ar nie? :)

    Happy monday ya.

    ReplyDelete
  2. bagus juga dah abis citer tu sebab pakcik lom tengok satu pun episodnya...

    ReplyDelete
  3. fenomena sudah NK ni...hihihihi =D

    ReplyDelete
  4. Itu sinetron2 Malaysia yah...??

    ReplyDelete
  5. wah..saya pun ikuti cerita ni setiap minggu..tak sabr nak tau ending tp tak seronok jugak sebab tak da lagi cite sebest ni nnt..hehe

    ReplyDelete
  6. salam..cerita nie sedak(bhs kelate).lepas nie dah tak de alasan dah nak balik rumah hujung minggu.:)

    ReplyDelete
  7. i'll be missing this drama.. :-(

    Lewat ini ku rasakan
    Kasih kian ku dambakan
    Resah hati yang ku pendam
    Pada takdir dan harapan..

    ReplyDelete
  8. wah..aku xpenah tgk cite tue..ramai kata best

    ReplyDelete
  9. salam...
    salah seorg peminat nurkasih rupenyee adik kite nii ^_^

    **tak rase nak nengok**

    ReplyDelete
  10. Salam Anem..

    Hmm Nine pun dah addict drama nih..best...

    Duk tengok sekali nagn kakak..hehe..

    ReplyDelete
  11. akan ku tunggu depan tv malam ini...huahuahua

    ReplyDelete
  12. eit!
    yeke mau abs da??
    alohh...
    nsb tgk evry week!
    hihihih

    ReplyDelete
  13. hebat!!.... tapi tak layan juga tv nih.... tgk kat internet je la... huhuhu

    ReplyDelete
  14. "Puas jalan-jalan di blog blogwalking), ramai buat entri mencari atau mahu menjadi Nur tidak pun Aidil"
    .
    .
    .
    Bagusla yang baik kita ikut yang tak baik kita tolak tepi ^_^

    ReplyDelete
  15. nur kasih addicted ker arnamee nih???huhuhuhu..

    ReplyDelete
  16. aku emosi bila tengok citer nih..lg2 ngan watak sarah..aish.dahla nama sama ngan aku..huh

    ReplyDelete
  17. salam... betul tu lagi tiga episod jer lagi.

    ReplyDelete
  18. mood cite tue best... heroin pun cun ding dong ah.

    lgu yassin pun best.

    tp, gy perckpan heroin2 agak skema... merosakkan cite. mcm dialog2 dlm cite gerak khas.

    ReplyDelete
  19. kita kekurangan cerita yg sebegini

    ReplyDelete
  20. inai selasih8:31 PM

    anem syg...salam..

    nur kasih...
    drama diminati ramai...
    3juta++ yg mengadap cite ni..~
    termasuk lah kite...
    hehee
    'nur'=> cekal~tabah~sabar~baik~

    nak jd sehebat itu tak?

    ReplyDelete
  21. bhgianye andai ada " ADAM" dlm hdup ni..
    bersyukur dgn ape yg ada cuma insan biasa tak terlepas dari perasaan tu kan..
    :)

    ReplyDelete
  22. udah2 la ..
    citer tu dh melalut ..


    tp sharifah sofea tu mantap kn ..

    ReplyDelete
  23. aku tak tengok cerita macamni.. aku benci... kalau aku tengok nanti aku nangis.. huhuhu..

    ReplyDelete
  24. cter ni best...menarik jalan cternye,hehe^^

    ReplyDelete
  25. suke tgk cite ni..tp tak suke si sarah...

    bile ada part die je mest tak tgk...

    ReplyDelete
  26. LotsOfLove-Pearls , minat LoL :)

    mamai , Sila2 ada ulangan:)

    ♥chentaMAYA™ , eheh;p

    Blog Anuar Kamaruddin™ , NK=Norish Karman ke?;p

    Triunt , ya lebih bagus dari ayat-ayat cinta, tak percaya , sila tonton:)

    Solehah , setakat ni, takde, mungkin akan ada:)

    muhayniey , owh,ekeke;p

    ^inas^ , huhu, so am I, sis:)

    ~0~ , sila tengok juga;p

    cun09 , takpe mungkin akan tgok:)

    Nine , salam nine, yok:)

    IeYzA , selase akak:)

    ~@k1 is @utuMn!~ . hihihi;p

    google , eheh;p

    Kembali Berlari , insyaallah:)

    Tautan_Hati ,alolo;p

    alvin takda rumah harga 8juta story.... wallahua'lam:)

    nursarah87 , ish, asal kamu tak demikian dahlah:)

    naz ilyn , betul3:)

    meo188 , sabo jelah, okke dri takde, mio:)

    sI tEDI , tapi ada :)

    inai selasih said...

    kak ima syg...salam..akak syg, jumm:)

    CIK IZ'S , pasti, tapi mahu jadi nur:)

    cikot , yerp;p

    ajie ,alolo;p

    fik-autoz^^ , pasti:)

    DilOt , andai kan si dia tu berlakon, ramai geram;p

    ReplyDelete
  27. hoho~
    cerita kegilaan ramai..
    tp daku sendiri xpernah tgk cite ni.
    abnormalkah aku ni??

    ReplyDelete
  28. Salam...:)

    Apa saya nak katakan di sini erk...

    Saya jarang tgk tv...

    ReplyDelete
  29. Peace Loverz11:09 PM

    salam....
    jap je cite nih nk abis da...
    pasni xde dh adam, nur, aidil.... ;(
    sedih nyee.....
    sbb ajin dok follow.....

    ReplyDelete
  30. salam rina, itulah yg jape je kan:)

    ReplyDelete
  31. Adakah ia sesuatu yg normal kalau lelaki layan cite mcm tu sbb kwn2 sy ramai sgt yg minat cite cmtu..!!wahhh

    ReplyDelete
  32. tapi aku btol xske die ulang pokol 725ptg..time2 maghrib tu..nnt makin ramei la yg dok tepacak depan tv time2 magrib..aduiii..

    ReplyDelete
  33. suka tengok nur kasih..addicted! klik nuffnang anda ;)

    ReplyDelete
  34. iqbalsyarie normal jer tu wak:)

    aZizoLlaoshiibetul3,setuju:)

    cik EPAL wah, hampir lah kite, okke nanti anem klik lik;p

    ReplyDelete
  35. Peace Loverz10:59 PM

    erm....
    ggu klau nk tgk lik tyme 7.30 mlm tuh anem.....
    tyme nk solat....
    nape x wt lewat ckit....
    wpon prmintaan org rmai nk tgk cite tuh... ;(

    ReplyDelete
  36. Peace Loverz, yg , solat masuk 6.59, awalkan solat,sempat lagi ngaji tau:p, tapi anem bukan org tv3 yg rina tnye gini;p

    ReplyDelete
  37. Peace Loverz3:41 PM

    yup....
    mmg solat mgrb awl...
    tp rina smpai umah slalu dkt 7.15 mlm anem... ;(
    kekadang TERlewatkn solat.....
    ape nk jd dgn rina nih!!!....
    maaf ye anem....
    bkn mksud rina cmtuh.....
    thanx 4 da advice ye anem.... ;)

    ReplyDelete
  38. Peace Loverz, alolo,cian, takpe, anem pun ~sorry:)

    ReplyDelete
  39. Peace Loverz1:12 PM

    eyh xpe....
    anem xslh...
    cume brlaku slh fhm ckit d citu.....
    eheh...
    same2 perbaiki na... (> _ <)

    ReplyDelete
  40. insyaallah yg:)
    amin.

    ReplyDelete
  41. Peace Loverz11:44 AM

    amin ya raba'al amin... ;)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top