Yang nak EXAM, Wajib lihat ni

Salam semua.

Maaf membiarkan blog berhabuk dalam tiga hari ni. ALLAH uji, Anem mengalami pening-pening yang tidak dapat digambarkan, sebagai kafarah dosa yang lalu.:)

Memandangkan, kini musim EXAM  ,jadi Anem terfikir untuk menginspirasi kalian. (Inspiration to others  ? eeeuw;p)

Memanglah Anem tak layak mana. Namun mungkin gambar ini menjadi sumber hiburan mahupun sedikit kekuatan hati untuk kalian semua supaya lebih berjuang. Jangan pernah mengalah! :)

Sedikit Tips menjelang pepriksaaan bagi yang menghadapi SPM, trial exam, Final Exam, atau ingin bergraduasi (graduation), korang, perlu ada persediaan:

1)Qalbi iaitu hati mahu baik, minta maaf dan memaafkan  dengan SEMUA orang.

2) Persediaan Aqli iaitu tahu kepentingan exam, tahu kedudukan dalam dewan, dan berlatih tubi:)

3) Jasadi - *Kesihatan (Tidur, pemakanan dan riadah , JAGA!)
              *Keselamatan :)

p/s: bittaufiqwannajah, all the best ya, dengan izinNYA. ^_@


26 yang menasihati:

  1. ouww... satu uni ye kite. hehhe.

    ReplyDelete
  2. ^inas^, same ea? bru anem tahu,kak:p

    ReplyDelete
  3. kak erin pon tringin nk pkai jubah tu untuk amek degre..
    huhuhu~
    bila lah nak smbung study nieh.....

    ReplyDelete
  4. tembam nye arnamee..
    he3..

    ReplyDelete
  5. good luck ok aneem...

    mesti boley berjaya punye...

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:37 AM

    hye..(^_^)
    assalammualaikum.....
    ms kcih bab bgi tips tntang menjelang peperiksaan 2....hehehe.......

    ReplyDelete
  7. tahniah sudah selesai satu perjuangan

    ReplyDelete
  8. Sumber inspirasiku...Kak Aneem *_^

    ReplyDelete
  9. letak gbr tu takper, boleh boost semangat org lain =D

    ReplyDelete
  10. Salam dik...

    Tahniah utk adik, dah berjaya "pkai jubah" tuu ^_^

    Ingatan utk yg menghadapi exam...

    "Ya Allah Ya Rahim,
    Sesungguhnya kami menitip apa yang kami baca, faham dan hafal kepadaMu. Maka kembalikanlah ia kepada kami ketika kami memerlukannya. Sesungguhnya Engkau Maha Berkuasa di atas segala sesuatu. "

    ReplyDelete
  11. salam kembara inas..

    ko lupe g satu..

    ayer penerang ati sebaldi..

    ngee..

    ReplyDelete
  12. huhuhu...
    nk tambah ckit jgn luper solat hajat

    ReplyDelete
  13. Tips untuk orang yang nak present hari Khamis ni takde ek Anem???? @_@"

    ReplyDelete
  14. sungguh glory...glory...arnameee united...

    ReplyDelete
  15. tips yg bernas ni..
    bleh ikut..
    thanx 4 de tips..=P

    ReplyDelete
  16. dah sihat ke anem..?

    ReplyDelete
  17. eRiNsZ , owh kak erin, cepat2 sambung:)

    lanz_evo7 , oh tidak;p

    Solehah :)

    ~0~ ,tq, :)

    Anonymous , alaikummussalam, came2:)

    mamai , alhamdulillah:)

    Kembali Berlari, thnks adik,terharu akak:)

    Blog Anuar Kamaruddin™ , yerp nuar:)

    cun09 , amin ya rab,syukran akak:)

    ekopelancongan , ekeke awak., okke inas ingat;p

    tengku_fir21 ,pasti:)

    ღn0n0iღ takde akak, ops, all the best ea:)

    alvin takda rumah harga 8juta storyaiyak thnks;p

    sue_pinky , sme2 thnks:)

    sI tEDI , akk, alhamdulillah,okke dah skit thnks sudi tnye:)

    ReplyDelete
  18. owh anem usm dulu ek..

    Thanks Anem, boleh bagi tips nih kat adik Nine Spm nanti..

    Tips yang 1st tu betul..Nine suka..mmg kita kena saling maaf memaafkan ..

    ReplyDelete
  19. waaaaaaaaaaa.... x sabo nk konvo degree

    ReplyDelete
  20. nak konvo cepat2..tak moh exam..huaa

    ReplyDelete
  21. Nine,sama2 nine, perkongsian itu indah:)

    suraya, eheh, sabo ea:)

    nursarah87, eheh, kena xm dlu syg;p

    ReplyDelete
  22. Sangat memberi inspirasi.. hehe.. walau nampak mcm bese2 tapi mendaklah 2 biji tu dan baju tu membuatkan ku menjadi terloncat2 dan senyum.. :D

    ReplyDelete
  23. Adney, dengan izinNya adney, tenq;) ihik

    ReplyDelete
  24. wah anem.. skali dua skroll tu.. dasyat2.. huhuhuhu.. (^__^)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top