MENJELANG 19 APRIL



Harapan.

Anem kebelakangan asyik menyalahkan diri sendiri dalam banyak perkara. Sebab banyak yang tak succeed berbanding yang berjaya. Untuk tahun 2010 ini Anem berharap bukan sahaja lebih baik dari segi pekerjaan ,kesihatan malahan juga hati, jiwa dan persahabatan , serta apa jua bentuk hubungan lah, insyaallah. Harapan paling barjaya dalam hidup Anem selama ni, bila Anem wujudkan blog Kita Milik Dia [Arnamee Blogspot ni] beberapa tahun yang lalu ,untuk dapatkan nasihat dan pandangan orang supaya Anem jadi lebih baik. Dan Anem bersyukur dengan apa yang anem dah berjaya curi dan kutip dari sahabat-sahabat blogger selama ni , mereka yang Anem temui juga di facebook dan twitter . Terima kasih, kawan-kawanku!:)

Hadiah.

Sepanjang hidup Anem, Anem syukur dapat juga beberapa tanda kenangan dari rakan-rakan, seperti frame, bear, gelang, rantai, badges, tak lupa tudung and kain , serta paling Anem suka sangat bila ada kawan-kawan buat kad hand made, buatan sendiri, ya ALLAH, keterharuan diriku. Sedarlah Anem, walau tak ramai, tetap masih ada yang sayang. Alhamdulillah. Untuk tahun ni , hadiah pertama Anem dapat dari Roomate kat USM dulu, Yunn - cantik!, macam nak raya pulak  rasa, lihat sini- {yunn bagi].Thanks Yunn sayang.:)

Hiburan datang dengan ucapan.

Ucapan hari jadi terawal untuk tahun ni dari Celcom dan Maxis! Haha. Takdelah , dari rakan-rakan friendster. Lama dah Anem abaikan, tapi dari situlah anem mula kenal dunia social networking, terima kasih atas mesej-mesej di friendster itu, guys!:). Then terima kasih juga untuk ucapan awal yang mentuakan diriku di facebook itu. Oh oh , jangan amalkan selalu bros and babes semua, ku suka muda! , tak sedar diri betul si Anem ni.alahai..:p. Anyway korang, thanks . hehe.

Hanim dari sisi lain.

Ya! itulah nama sebenar si Anem Arnamee ini. Siapa dah geledah ini blog .tahulah asalan mendapat nama demikian .Hehe. Sisi lain, yang perlu orang tahu, Anem ni sangat sayang orang lain lebih dari dirinya, sangat kuat merajuk dan sangat suka ketawa! Haha. Dan jika nak tanya soalan-soalan lain - sila ke sini [formspring]. Erm.. apa lagi ya, oh ya Anem Arnamee juga suka membuat pelbagai suara, seperti suara patrick dan spongebob.Ho3.. serta suka meniru suara kucing dan kuda. Haha. sengal tul! Ekeke.

Tak percaya?Hah.. ini dia suara perasan jadi baby oleh saya , Anem Arnamee.. tak cute langsung, nem. ihik. :



p/s: Thanks banyak-banyak Anem tetap rasa tak cukup, jadi Anem akan selalu doa untuk semua kawan-kawan yang wish,yang tak wish tu juga, mungkin kalian terlupa.. Hehe. Ok, semoga kalian selamat dunia akhirat. Ya, semoga ALLAH redha dengan Kita semua, Insyaallah.. Ingat, Kita Milik Dia! :-)


15 yang menasihati:

  1. happpy birthDayyy ; )

    ReplyDelete
  2. selamat ari tua..
    moga sihat fizikal, mental dan iman..
    cepat2 lah kawen kak nem ooi..hoho0
    t jangan lupa jemput tau.. :P

    ReplyDelete
  3. selamat meningkat usia anem!!!cayang kamo..=)

    ReplyDelete
  4. happy birthday. may ALLAH always bless u. :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari tua dear..

    semoga hidup kamu sentiasa diberkati Allah swt

    ReplyDelete
  6. anem mmg suka sangat ketawa...siap tumbuk tumbuk lagi org..nasib bek x angkat kaki je...hahahaha...

    SANAH HILWAH adik sayang...=)

    moga anem berjaya di dunia dan di akhirat..=)

    ReplyDelete
  7. selamat hari muda kembali.. haha

    ReplyDelete
  8. diam-diam ubi10:45 AM

    hepi besdey dak tomey =).

    ReplyDelete
  9. HapPy BuFday~
    Alwiz Love U, daksweet! ^_^

    ReplyDelete
  10. appy bestday, jngn lupe 20 april
    heheheee

    ReplyDelete
  11. selamat hari dewasa...
    kalo ade makan2 jgn lupe jemput.

    ReplyDelete
  12. happy birthday,dear! :)

    ReplyDelete
  13. hepi besday!selamat panjang umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  14. salam dik aneem...

    waaahhh akak terlewat ^_^

    selamat hari lahir, semoga dirahmati dan diberkati oleh ALLAH sepanjang hidup ini...

    ReplyDelete
  15. e. indah
    ummu aisyah***
    izaFiza
    ika
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    ZihNuN FaTiN
    ~ Ann ~
    diam-diam ubi
    NatEyra bLur~
    joegrimjow
    saya_arief
    yonna
    fikaryna
    cun09


    THANKS SEMUA!!<3

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top