Perkara-perkara yang saya tertinggal Part 2

Artikel ini adalah sambungan kepada artikel Perkara-perkara yang saya tertinggal Part 1 (klik untuk baca)

Akademi Al-Quran Akhir

Ahmad Tarmizi Ali, 25, muncul juara pertandingan akhir program realiti terbitan TV9, Akademi al-Quran (AQ) musim keempat yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) di sini, Jumaat.Dulu abangnya, Mohd Muslim dan Mohd Hafaz merangkul tempat kedua dan ketiga

Juara Imam MudaSetelah tiga bulan bersiaran, program pencarian imam di kalangan generasi muda iaitu Imam Muda akhirnya menobatkan Muhammad Asyraf Mohd. Ridzuan (kiri dalam gambar) sebagai juara.Program itu turut mendapat perhatian dan permintaan daripada beberapa stesen penyiaran gergasi luar negara termasuk salah sebuah rangkaian televisyen di Switzerland dan Turki.Hizbur Rahman tewas, tempat kedua.Kesemua peserta Imam Muda dipandu oleh pengetua, Datuk Hassan Mahmood serta dua tenaga pengajar iaitu Ustaz Shahrizan Daud dan Syed Mohd. Norhisyam Tuan Padang.

Sang Hyuk dah pergi!


Nama beliau Park Yong-ha (August 12, 1977 – June 30, 2010),penyanyi,pelakon.Drama-drama dia- Winter Sonata, Men’s Story and On Air.Dia mati sebab bunuh diri. kita pun tak tau kenapa.Banyak lagi cerita baca sini

Dalam Negara:
Anem dengar tentang SPAD, BANCI, SEKOLAH MENGANDUNG, PKFZ,Islamik Kl Busana, Apicta, Archdex 2010, banyak ni, Anem layan di utusan, bharian dan banyak lagi portal berita :)

Luar negara  
Pakistan Banjir.huhu

Musabaqah Tilawah Al-Quran
Anem pergi tau. ahad tu. hee.Keputusannya, Qari dari Mesir, Hani Abdel Aziz Ahmed dan qariah dari Pakistan, Samia Khanan masing-masing muncul johan qari dan qariah majlis Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa ke-52, yang berakhir malam tadi. Hani memperoleh markah 91.46 peratus, manakala Samia mendapat 91.08 peratus markah.

sekian.


2 yang menasihati:

  1. bunuh diri sang hyuk...oh naseb baikla tak melayan sgt cerita korean tu

    ReplyDelete
  2. taklayan ea? baguih2:P

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.

Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top