Salam. Hai. Saya Anem. Minat membaca, menulis dan mengambil gambar. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Jika ada teguran, cadangan atau pendapat, boleh tinggalkan di ruangan komen. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian. :)

E-mail: arnamee@gmail.com


Ada yang mahu tolong improve our english !

Ini antara blog dan entri dalam bahasa inggeris sahabat Anem yang ada dalam list Anem yang Anem suka. Sila klik gambar untuk ke link yang best di blog mereka. Tapi baca entri ini sampai habis untuk lebih tahu.


Awesome kan?

Tapi ada orang yang mahu tolong kita dah untuk learning english ni. Selain link youtube yang beliau bagi, beliau sangat baik hati bila mahu tolong memperbaiki bahasa english kita. Beliau minta kita tulis satu entri, postkan, dan beliau akan tolong. Siapa beliau ?


The beautiful Sue Anne Joe! Apa lagi korang !

P/S : Jangan dengki bila orang pandai speaking, belajarlah, insya-Allah jika rajin, kita pun boleh! :)




12 yang menasihati:

  1. baru lepas blogwalking dekat blog budu belacan tu tadi.. ramai gak yg dah submit :D

    Pendapat anda?
    Dalam hidup ini, kadang-kadang

    ReplyDelete
  2. haha,anem promote my blog!!dala jarang update.anyway, life is the process of learning.mri kta sma2 blaja=)

    ReplyDelete
  3. memang best kan.. nak lah submit satu entry kat dia.. mana tau ada rezeki dia akan tolong kita.. (^__^)

    memang jeles tgk dia orng ni pandai... bilalah saya nak fasih macam mereka?.. hmmm..

    ReplyDelete
  4. @Hasrol Nizam itulah, follower ramai, mestilah ramai submit kan:)

    ReplyDelete
  5. @pikapong Hihi. suka jadi silent reader kat blog kamu yg.ops:), jom same2 belajar:P

    ReplyDelete
  6. @Faarihinhmmm..jom belajar sama!.. SAJ memang baik nak tue:)

    ReplyDelete
  7. jom blaja sama2... :D

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top