Ada yang mahu tolong improve our english !

Salam. Baiklah, Anem mengaku agak cemburu melihat insan yang bukan saja fasih bahasa inggerisnya [ fluent in english] tapi juga bagus dalam penulisan BI mereka [good in writing] .Ini antara blog dan entri dalam bahasa inggeris sahabat Anem yang ada dalam list Anem [sidebar kanan blog ini di bahagian 'heart'] yang Anem suka. Sila klik gambar untuk ke link yang best di blog mereka. Tapi baca entri ini sampai habis untuk lebih tahu :)


Awesome kan?

Tapi takpe, Ada orang yang mahu tolong korang dah untuk learning english ni . Selain link youtube yang beliau bagi, beliau sangat baik hati bila mahu tolong memperbaiki bahasa english kita. Beliau minta kita tulis satu entri, postkan, dan beliau akan tolong.Siapa beliau ?


The beautiful Sue Anne Joe! Apa lagi korang !

P/S :Jangan dengki bila orang pandai speaking ,belajarlah..,insyaallah boleh! :)


12 yang menasihati:

  1. baru lepas blogwalking dekat blog budu belacan tu tadi.. ramai gak yg dah submit :D

    Pendapat anda?
    Dalam hidup ini, kadang-kadang

    ReplyDelete
  2. haha,anem promote my blog!!dala jarang update.anyway, life is the process of learning.mri kta sma2 blaja=)

    ReplyDelete
  3. memang best kan.. nak lah submit satu entry kat dia.. mana tau ada rezeki dia akan tolong kita.. (^__^)

    memang jeles tgk dia orng ni pandai... bilalah saya nak fasih macam mereka?.. hmmm..

    ReplyDelete
  4. @Hasrol Nizam itulah, follower ramai, mestilah ramai submit kan:)

    ReplyDelete
  5. @pikapong Hihi. suka jadi silent reader kat blog kamu yg.ops:), jom same2 belajar:P

    ReplyDelete
  6. @Faarihinhmmm..jom belajar sama!.. SAJ memang baik nak tue:)

    ReplyDelete
  7. jom blaja sama2... :D

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top