Coretan blog : memori 2010 : Bila kamu mula sedar yang hidup penuh kasih sayang?



Salam. Hai semua !  Mari Anem  kongsi sedikit cetusan, kenangan serta refleksi sepanjang tahun 2010 terhadap blog ini yang memberi nilai dan erti kepada Anem.

1.Bila blog masuk majalah. Eh! Silap, gambar Anem yang Anem letak dalam blog ni masuk majalah :Majalah MIDI okkay. Hihi.

2. Bila kehilangan blogger yang selalu komen entri-entri di blog Anem, bila mahu blogwalking, Anem dapat tahu dia dah takde :( Rujuk entri : aku blogger menyesal .

3.Bila direview, dan di 'link-link' kan orang . Top referrer tu ! Thanks to Annadzirah, ! Tak lupa juga Hanspunyablog ! Yang latest : jejariruncing !

4.. Bila wujud orang yang komen tanpa harap balasan di blog korang  ! Untuk tahun ni masih tiada siapa dapat mengalah kan Assidiq ,top komentator tahun lepas !

5. Bila dapat dipertemukan dengan blogger yang kita rasa seakan tak mungkin jumpa di dunia nyata .  My syg ,dan Kak Zihnun Fatin [Ilham Suci],! Alhamdulillah. Best gila tahun 2010 ni !


6. Bila orang yang tak disangka-sangka sudi baca blog Anem! Ok, biar Anem rahsiakan siapa yang baca blog ini dan blog Anem yang ini. Tapi rasa sangat bersyukur lantas menyedarkan Anem untuk terus ingat pesan mak abah :"bila menulis tu, jaga nama baik keluarga kita".

7. Bila dah ramai orang online di blog, dan views entri di blog ini : berterima kasih sangat diatas kehadiran facebook, twitter dengan laman web pinger : innit, imcurtain, gengblogger, wpcrayon dan tak lupa, yang terbaru apesal.com - trafik cukup membantu di situ.

8. Bila dah mula tak segan bermain SEO, rasa seronok sebenarnya. Bila tajuk dan entri kamu terus dapat di refer dari google, blog kamu tetap orang datang tanpa selalu blogwalking - trustme, insyaallah !

9. Bila tahu orang sayang kamu dengan kehadiran anonymous yang menegur cara penyampaian dan penampilan Anem !

10. Terima kasih untuk mereka yang datang ke sini, dan suka dengan teknik ambil gambar serta cara dapat duit dari blog Anem yang tulis itu ! Alhamdulillah.

---------------------

Last but not least, terima kasih untuk semua , my dearest 829 followers,my cool 7 feed burner suscribers, my lovelies comentators, my loyal readers and also the the cool stalkers ! Tanpa kalian, blog ni pasti kesunyian. Maaf atas semua silap salah Anem, ya :)

harimau kehausan
'Haus dengan Teguran'

P/S : Korang suka baca di blog Anem ni tentang apa? Dalam erti kata lain , apa yang kalau boleh korang nak Anem tulis  ? Baiklah, Selamat tahun baru 2011, semoga azam baru korang tercapai , insyaallah ! Aminn.. :-)



6 yang menasihati:

  1. selamat tahun baru...semoga ceria sentiasa

    ReplyDelete
  2. wah.. anem keluar majalah..

    popular la lepas ni.. =]

    saya nak tentang fotografi..

    leh eh anem.. hehehe.. ;p

    ReplyDelete
  3. Salam tahun baru, insyaallah anem usahakan fotografi dan tutorial nanti :)

    ReplyDelete
  4. thanx syg =) saya baca da sbenarnya...cuma tataw na comment ape ^_^

    ReplyDelete
  5. @tEyraSama-sama sayang .Thanks juga sudi komen ni.Hihi:)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top