Eh, Saya bukan wedding photographer !

Musim cuti sekolah, memang agak mengiurkan juga tawaran minta jadi photographer atau dalam bahasa mudah- jurugambar mahupun jurufoto. In facts, if seseorang tu ada kamera panjang sedepa pun, belum tentu, dia tu pandai ambil gambar actually. Mungkin dia baru menjadikannya hobi, belum sampai tahap berkeyakinan atau layak menjadikan ia sebagai kerjaya. Macam Anem, bukan kerana rendah diri hanya memiliki semi-dslr namun kekurangan pengalaman, dan faktor kekangan masa dan pengangkutan adalah alasan popular peribadi yang agak mengecewakan bukan saja kepada permintaan namun juga kepada diri sendiri. Selamat pengantin baru dan berbahagia buat semua mempelai. Baiklah, mari layan gambar tak seberapa ni [Klik gambar untuk size lebih besar] :

PERKAHWINAN EMA & HUDA


PERKAHWINAN SUE & SOFI
PERKAHWINAN IMA & HAFIZ


+Entri untuk kak ima Anem dah tulis di sini [clickme]

SIAPA ADA AKAUN FLICKR ? addme.

P/S: Yang tak best tatkala menjengah rumah orang bersanding ni - "Orang dah kahwin, kau bila lagi ?". Sigh. Lambat lagi okkay! Sekian.


10 yang menasihati:

  1. hye singgah sini dari GB. btul tuh. paling tak best bila g kenduri kawen, klu org cakap camtuh. kengkadang tuh, "eh, ko makin berisi laaa." aisyhhh...

    ReplyDelete
  2. memang berbakat besar..
    perfect editing..

    ReplyDelete
  3. diam-diam ubi7:56 PM

    u got a talent.trust me =).

    ReplyDelete
  4. nice shots.. buat bisnes pon ok apa..

    ReplyDelete
  5. @Mus

    insyaallah,thanks ya:)

    ReplyDelete
  6. @tujuhjiwa

    INSYAALLAH, pray for me!:)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top