Mari berkenalan dengan Anarm.net, AnNamir dan Arnamee !



Memang agak menarik bila nama kita nak hampir sama dengan nama orang lain. Namun tatkala ada yang keliru, mulalah kita nak buat statement atau cepat-cepat mencari kelainan. Tapi untuk tiga nama di atas, ia tidak susah mana pun. Tak kenal, maka tak cinta, ye dak? Kadangkala tak susah pun nak cipta perbezaan, namun biarlah ia tak keterlaluan. Tapi memang setiap manusia itu mempunyai kelebihan dan kekurangan mereka yang tersendiri- itu adalah fakta.

Pertama : Anarm.net


Beliau seorang grafik designer dan juga seorang blogger yang aktif bernama Khairul Anam, berusia 25 tahun dan lahir pada 13 Mei di Hospital USM, Kubang Kerian, Kelantan. Sila baca blog beliau yang best disini : Anarm.net .


Kedua : AnNamir

Seorang photographer popular Malaysia yang sangat islamik. Hasil Fotografinya pernah beberapa kali masuk majalah tempatan, dan mempunyai client yang terdiri dari pusat pengajian atau penganjur program keislaman. Beliau juga peramah dan tak lokek ilmu orangnya. Kepada new photographer (beginner) tanyalah Encik AnNamir ni, beliau boleh sahaja membantu- juga pandai dalam teknik hdr. Ini akaun flickr AnNamir: Klik sini . Ini pula akaun (boleh klik) : facebook AnNamir .


Ketiga : Arnamee 



Seorang perempuan, ya , itu perbezaan ketara dari dua insan di atas, namun mempunyai blog (seperti Anarm) ,juga meminati photography (seperti AnNamir) dan sambilan dalam bab designing ni. Bercita-cita mahu berjaya dalam bidang yang diminatinya. Dan Anem juga memiliki tiga blog: arnamee blospot, arnamee dot com dan tumblr !




Okke, sekarang, korang confuse lagi tak?

p/s: Anem yang keliru antara saudara Anarm dengan saudara amanz sekarang ! Hihi.



12 yang menasihati:

  1. Nasib baiklah di internet ni takde lagi orang2 famous pakai nama yang sama.

    Adus...domain fakhruddin.com sudah dikebas orang.

    ReplyDelete
  2. Ohhh terima kasih di atas penerangan yg jels itu yer kak Anem. Insyallah xkompius lagi since Arnamee pompuan, pakai tudung, hehe..

    P/S: Nasib baik xde nama Pojiepooh atau seiras dengannya ;p

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  3. insyaAllah tak confuse...hehehe =))

    ReplyDelete
  4. hahaha.. siap buat entri.. rasa kelakar la pulak..

    ReplyDelete
  5. aku kenal anarm!! hahaha :D
    tiba-tiba ada kau anarm kat sini..

    ReplyDelete
  6. tgk mcm aku
    takda pn
    hik2
    :)
    ada tu ada
    tp takda tag name mcm aku kot
    hahaa
    :)

    ReplyDelete
  7. gambaq ustaz annamir mmg terbaik

    ReplyDelete
  8. wah
    semua ada kaitan dgn fotografii
    :)
    memang related ar korang ni kann??

    |How to have a MIXED baby?|

    ReplyDelete
  9. @Anarm Haha. takde idea sebenarnya ni:P

    ReplyDelete
  10. @||| PöJìé PööH ||| Bagus dik, thanks ya sudi baca.ekeke:)

    ReplyDelete
  11. @PinQibMaybe. hihi. tapi anarm lebih coding/web dia tu :)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top