Teguran buat Cik Sri : Blog Cicak dan Lelabah


Sedikit kecewa sebenarnya. Anem memang pantang kalau lihat blog macam ni, template dia,  entri dia tu - ramai pulak tu orang komen kat blog dia. Aish. Memanglah blog yang satu ni! Memang . Geramlah jugak rasanya.  Jadi , disebabkan rasa tak puas hati Anem, adalah wajar Anem menegur. Sila baca sampai habis,ini cadangan atau pendapat Anem saja, terpulang pada yang empunya badan. 

Apa yang Anem tak puas hati, sebab :

KALAU FOLLOW, MACAM TAK FOLLOW.

Memang Cik Sri suruh macam ni (sesetengah blog siap buat link lagi)

Kita pun ikutlah (klik follow tu kan)
Rasa macam dah follow, tapi tahu tak sebenarnya,dia tak lalu pun kat stream bila dia publish atau update entri baru .
Ok, sedapkan hati, buat cara lagi satu nak ikut/ follow blog , macam ni :
(klik add bawah tu)
Dah agak dah, ini oghang puteh tu warning :
Maksud : 
Anda sudah mengikuti jumlah maksimum Blog (300). 
Berhenti  ikut beberapa blog lain dulu.(jika mahu juga follow dengan cara ini).

Kesimpulannya, memandangkan Anem dah follow blog-blog lain dengan cara itu sebanyak lebih 300 kali, Anem tak boleh follow blog kamu dah dengan cara macam tu lagi..

Jadi, kepada Cik Sri, Anem sebenarnya kagum dan teringin nak follow blog Cik Sri, boleh tak letak follower widget (google friend connect widget)  tu ( senang nak follow) ? Akan datang boleh tengok design portfolio yang Cik Sri update kat blog cicak dan lelabah tu. Kalau bolehlah, maaf silap salah ea. Maaf. Sekian :-)




9 yang menasihati:

  1. paeh follow pakai akaun twitter sudah. hahaha. tapi kalau xde GFC mmg tak dapat ah nak ikut cara camtu...

    ReplyDelete
  2. x taw lak
    nk follow pung ada had.. :(

    PS|Seriously, I want to…|

    ReplyDelete
  3. follow dah ade had eh? macam ler2..

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  4. yeke??ptt la xkuar sebarang update..huhu

    ReplyDelete
  5. macam tu ade ka...bru tau..huhu...

    ReplyDelete
  6. thanks aneem!!! :DDDDDDDD
    really appreaciate ur entry sebab baru tahu yg ramai yd xdpt baca update sri..

    thanks again! love yah! :DD

    ReplyDelete
  7. Mungkin bisa dengan cara lain kalau dengan Widget Follow sudah tidak bisa, misalnya dengan memberikan tautan link, melalui Feedburner, menjadi member MyBlogLog, Twitter, Facebook, dan lain sebagainya. Sukses untuk arnamee.blogspot.com.

    ReplyDelete
  8. @sri Sama-sama cik sri- u deserve its :)

    ReplyDelete
  9. @chyardi Terima kasih , untuk kamu juga:)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top