Lagu Tema Blog



Salam 1 Malaysia.



Rasulullah bersabda bermaksud; “Malu adalah cabang daripada iman.”
__________________________

Dengan kehadiran entri diharap ramai sudi jenguk blog Anem lagi.

(sebab ada yang beritahu,"malas nak baca blog Anem , jenguk ni pun sebab nak
dengar lagu jer" - Anem yakin mereka bergurau ;p)


____________________________

Ni lagu tema blog Anem , Friendster dan Tagged Anem.

KeredhaanMU - Inteam:

Album : In-Team'04
Munsyid : In-Team

Ya Allah, Ya Tuhanku
HambaMu merindukan
Rahmat kasih sayangMu
Dan jua keredhaanMu
Dalam hidupku

Meskipun ku ulangi dosa noda
Yang menjanjikan azab sengsara
Namun ku sedari
KeampunanMu tidak bertepi

Ku akui diri ini
Hamba yang mungkir pada janji-janji
Jadikanlah taubat ini yang sejati
PadaMu Ilahi

Ya Allah, ampunkanlah dosa-dosaku
Ya Allah, redhakanlah kehidupanku
Moga terhapus penghijab kalbu
Antara Kau dan aku

Tuhan,
Ku zalimi diri ini
Andai Kau tak ampuni dan rahmati
Alangkah ruginya diri

Tuhan,
Jangan Kau palingkan hati ini
Setelah Kau beri hidayah
Sesungguhnya Kau Maha Pengasih

Hakcipta : Hijjaz Records Sdn. Bhd.

p/s: Anem ada koleksi 200 lagu nasyid , jika rasa nak cuba tanya lagu yang kalian minat ada ke tak, email je anem ea - jika takde, maaf ;)


20 yang menasihati:

  1. nede..
    sy lwt je blog akak..

    lg pon sy suke lgu rock..
    nasyid layan sgt la ase nk tito je..

    so ssy lwt je n kasi komen..
    wlau pon akak boh entry y mrepek2
    mcm y sy boh kt entry sy.. gaaa~

    keep writing yah =P

    ReplyDelete
  2. salam..

    lagu ni mmg menikam kalbu...sedih..mengingatkan kita pada DIA...:)

    ReplyDelete
  3. Salam..

    criestz ;

    alolo. bgus adik akak ni.
    ni yg akk syg ni.

    thx ea, ihsan. same2 la kite
    merepek kat blog ea. ekeke.;p

    ZihNuN FaTiN:

    salam.
    yerp,itu sebab anem suke:)

    ReplyDelete
  4. a'a coz im too bowink la sis huhu

    ReplyDelete
  5. alolo. main game online dik .
    flash tu ker - tu kije akk part time;p

    ReplyDelete
  6. salam nim... akak mmg terpikat ngan lagu nih pown tp bkn datang semata2 nak dtg dgr lagu taw. a'ah...not me.. hahak. akak dulu selalu beli hijjaz n da gank.. cam adik2 dia UNIC n Inteam.. tapi pas depa pecah2 niey..akak rasa malas dah nak beli. last akak beli inteam 04 kalo tak silap. masa dgr lagu ni akak taw lagu inteam tp taktaw apa tajuk.. ni awk dah mudah kan keje akak.. bolehla amik lagu ni. tengkiu. akak ni semua lagu buleh dgr. cuma skrg manyak dgr lagu omputih.. esspecially RnB nagn pop. bukan eksyen tapi tataw la. seblom ni duk dgr lagu indon je. radio yg satu tu asyik main lagu artis2 keluaran dia je. so... emmm gitu lah. haha.. jumpa lagi....di entry anim yg lain nanti. akak kdg2 baca je..tak tinggal komen. yg penting...mmg pengikut setia..haha.. salam nimmm

    ReplyDelete
  7. yah i feel like im alive =P

    ReplyDelete
  8. anem mmg minat lgu2 nasyid eh..
    bgosla camtu..
    org ikut mood gak hehe

    ReplyDelete
  9. Dengarlah selagi ianya memberi nasihat dan mengingat Allah.

    ReplyDelete
  10. Salam:

    white^^angel Salam akak nuru ^^. alolo. okke je layan2 lagu nsyd, wta kita cool n berfikir kekdg kan, erm, memg radio2 yg poplar2 itu berat sebelah skit. lagu nsyd ? lgi jarang dengor. beh pe layan lagu omputih , rnb, ade soul ;) erm, thnks akk syg sudi ikut blog . ngeh:)

    criestz good^^ keep blogwalking;p

    imHepPie yerp, owez dengo. eheh. okla tu^^

    Faridrashidi.Com insyaallah, selagi tak melalaikan.

    ReplyDelete
  11. salam cik anem..
    sy nk mskkn lgu ni dlm blog tp feeder playlist sy xjmpe..
    sdg berusaha ni..
    mntk tlg eh..

    ReplyDelete
  12. sile2 cri leklok ea.
    :)

    ReplyDelete
  13. lagu2 nasyid wat hati kite tenang kalu mendengarnye..

    ReplyDelete
  14. jangan kecik aty ea,huhu ;(

    ReplyDelete
  15. Lagu ni kalau "Sesetengah ahli" paham jugak maksud nya. Tp xtau la niat penyanyi ni,dia antara ahli nya atau idak. Lagu ni mmg best..

    Ilahi Anta Maksudi Wa redha ka matlubi.
    "Engkau yg kumaksud,RedhaMu yg kutuntut"

    ReplyDelete
  16. indah - sungguh! :)

    ReplyDelete
  17. Kih2.. Iyo lah.. sungguh indah.. Nak dengar tu dengar la.. Janji xlalai padaNya~

    ReplyDelete
  18. insyaallah, kamu ;)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top