Salam. Hai. Saya Anem. Minat membaca, menulis dan mengambil gambar. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Jika ada teguran, cadangan atau pendapat, boleh tinggalkan di ruangan komen. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian. :)

E-mail: arnamee@gmail.com

Siapa Anem Arnamee ?



Seorang hamba Tuhan yang suka menyunting reka, menulis dan menembak gambar. Berasal dari negeri Selangor namun kini tinggal di negeri Perak .


Terbaru daripada saya dan kawan-kawan;


"Aku adalah manusia biasa dan aku bukanlah manusia yang terbaik di antara kamu. Apabila kamu semua melihat perbuatanku benar maka ikutilah aku, tapi bila kamu melihat perbuatanku salah maka perbetulkanlah."
- Kata-kata Sayyidina Abu Bakar Assiddiq R.A (sewaktu pelantikan sebagai khalifah)

---

Al-Fatihah buat Abah, Baharudin bin Husain.
Moga terus damai dan dipermudahkan di sana, hero kesayangan.




PERNYATAAN

Selain daripada catatan sendiri , artikel di blog ini mungkin adalah berdasarkan sumber lain ( ada dinyatakan di hujung artikel ). Rujukan utama adalah Al-Quran dan As-Sunnah. Selain daripada itu adalah ilmu daripada mak abah , para guru , ustaz, ustazah , sahabat serta beberapa perkongsian melalui majalah JOM , juga majalah SOLUSI . Cubalah beli , pasti tak rugi. Serius. Jika ada salah silap dalam sebarang penulisan, boleh email tegur. 
Insya-Allah.

---




Terima kasih , mari berkawan-kawan ❤
[ email saya : arnamee@gmail.com ]
Lain-lain :




10 yang menasihati:

  1. lama xtegur. hi :) apa khabr..hrp baik2 k

    ReplyDelete
    Replies
    1. @dayah , hi . khabar baik, insyaalllah. semoga sihat selalu tau :)

      Delete
  2. all the best =)

    ReplyDelete
  3. lepas SPM ada study kat U ke
    ok la tu stay kat Perak.

    saya org bgn datoh.
    thanks for following my scribd :)

    ReplyDelete
  4. hi there! aku ingat aneem ni, aku punya bakal ipar..haha then cilok here n here..there u r! :)

    ReplyDelete
  5. saya banyak gambar yg nak jual tapi saya tak tahu mcm mana nak jual gambar2 yg menarik yg saya ambil ni so boleh tolong tak mcm mana nak jual gambar2 ni

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:30 AM

    nice blog...
    keep moving forward...

    (http://www.mediasalaf.com/)

    ReplyDelete
  7. Anonymous5:20 AM

    Salam Aneem,
    Bagus blog awak ni,sharing is caring, tapi yang penting kalau kita sebagai hamba memberi manafaat kepada hamba-hamba ALLAH yang lain sudah pastinya ganjaran-ganjaran yang setimpal akan di berikan dan semoga ALLAH melimpahi rahmatnya kepada awk.Satu je cadangan saya jika tidak keberatan untuk awak menulis atau explore tentang kita orang Melayu sebagai satu bangsa yang mendukung islam tetapi agak mundur kemajuan nya dan agak kronik bahasa hati dan jiwa mereka sedangkan Al Quran sudah lengkap dengan panduan untuk berjaya di dunia dan akhirat kelak.Moga dengan tulisan awak nanti boleh membuka minda untuk orang kita untuk terus maju dengan mengikut panduan yang betul ALLAH MAHA BESAR DAN NABI MUHAMMAD S.AW PESURUH ALLAH.....

    ReplyDelete
  8. salam,saya jrg baca blok tp bila tersesat kat sini ada benda yg kita boleh share..tq

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top