Lirik Lagu Pompa Bensin : Jangan Lupa Namaku [ OST Ramadhan Terakhir ]





Mereka adalah:

POMPA BENSIN is a special project band formed in Kuala Lumpur, Malaysia in 2009. The group consists of AzmAiza Y (vocals) and AG (bass, guitar, keyboards & percussion), Andra Ahmad (Vocals & guitar) and Aidan Alicia (vocals). All four members are involved



Lirik Lagu Jangan Lupa Namaku - Pompa Bensin

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana
Aku mengingati mu
Kerana
Aku men’cintaimu

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana
Aku merindui mu
Hmmm Kerana aku sentiasa menyintaimu

____________________________________________

+Video di Youtube :
Jangan Lupa Namaku Pompa Bensin + Lirik #UnOfficial (OST Ramadan Terakhir)






________________

Di bawah ini entri sebelum ni : tanpa edit 

Siapa layan drama bersiri Ramadan Terakhir pasti terlayan juga lagu Pompa Bensin ni, lagu tema Ramadan Terakhir ni - Jangan Lupa Namaku. Misteri sungguh penyanyinya .

Siapa Pompa Bensin ? Penyanyi Dari Mana?
Pompa Bensin adalah berasal dari Malaysia. Yang comelnya, masih lagi ramai tak tertanya-tanya walaupun ramai menjangkakan lagu ini adalah nyanyian Azfar , Aqasha dan Nadia Aqilah. Malah ada yang teka-teka mungkin Azma Aizal Yusof (Isma Yusof) pun menyanyi juga. Malahan di Facebook Pompa Bensin [klik] sendiri tiada gambar mereka, dan asyik bermain teka-teki dengan semua. 

Pompa Bensin tu apa maksudnya?

Pompa Bensin dalam bahasa indonesia adalah bermaksud Pam Minyak. Mesti ada siknifikasinya mereka memilih nama ini. Wallahualam,  rezeki mereka lagu ni dah jadi kegilaan sekelip mata.Tahniah !
________________



8 yang menasihati:

  1. serius, 1st time dengar lagu ni mmg dah jatuh suka. oic. ingatkan indon. mk sy pon dah mula suka dah. wee ;)

    ReplyDelete
  2. assalam..

    awk sy folow blog awk..
    awk folow sy jgk na...

    x mrh kan..

    ReplyDelete
  3. best! salam arnamee... lama x jumpa...:)

    ReplyDelete
  4. suraya ngah11:36 PM

    memang best lagu ni,sesuai sngt dgn slot ni,pelakon2 dia pun best....

    ReplyDelete
  5. mmg besh!..episod pertame tgok x perasan lgi lgu ni bile dh tgok selalu rse mmg myentuh kalbu gak ler nk2 skrg bile creter pon dh makin sampa kat kemuncak tuh...terbaek la!

    ReplyDelete
  6. @zEri sAfEerA : Wah..mak layan, best tu:D
    @Pure Mahabbah Fillah : Terima kasih ya awak :)

    ReplyDelete
  7. Im in loveeeeee with thiss song. Suka sangat! :D

    ReplyDelete
  8. Anonymous8:00 PM

    de behhhhhh ....

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top