Orang popular .



Kita bukan nak popular sangat,
cukuplah orang menghormati kehadiran kita,
orang bersangka baik dengan kita,
dan menghargai kelebihan kita.


Dalam sesuatu yang kita buat,
"dikenali" itu kadangkala sangat penting.


_________________________

Dalam arena blog, Anem merasakan 3 blogger ini
popular dihati Anem dan disenangi pengunjung laman blog mereka.

Jika anda ingin Anem menceritakan tentang blogger
yang popular dari segi menganjurkan pertandingan,
bertutorial, berniaga, atau berstatus selebriti -
MAAF!
ini bukan entrinya.


Jika anda mahu maklumat itu, pergi sini:
Blog Luth.


Anem ingin membicarakan tentang mereka bertiga ini : ...



21 yang menasihati:

  1. huk huk huk.. k.erin tak popular ke?
    hehehehehe sajer je lah drama sikit.

    ReplyDelete
  2. alolo. akk bab masak2 ni, popular di ati anem ;p

    ReplyDelete
  3. ohh...
    best jgk blog die...

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Saya menjadi terharu atas entri ini. Pada hemat saya, berdakwah ini ruang lingkupnya luas. Tidak mengira siapa status anda, saya boleh komen di blog anda asalkan masih tahu batas syariat.

    Beberapa orang blogger Alhamdulillah saya lihat perubahan sedikit demi sedikit. Sekurang-kurang masih ada perasaan malu itu adalah lebih bernilai dari memakan nasi berlauk ayam masak merah.

    ReplyDelete
  5. besh ke bile jd popular...
    besh ke bile dikenali ramai...
    besh ke bile privacy da xde...

    besh ke
    besh ke
    besh ke

    pr0mote la blog sy.. nk jgk glemer.. almaklum la bwu sebulan 2 minggu je buat blog.. brape owg je y bwu melawat ku punye blog.. sedey je kn kn kn.. besday pon sket je y wish huhuhuhuhuhu award pon sikit je y bg..=P

    ReplyDelete
  6. salam...xpe criestz xramai org lawat g...yg pntg kepuasan menulis...tul x?hehehe

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Faridrashidi.Com , terima kasi tidak lelah menjenguk teratak ini. ya, malu itu sebahagian dri iman, insyaallah istiqamah:)

    criestz , dari segi dakwah, dikenali itu bgus, mcm lagu nasyid, dikenali, makin mudah didekati, namun jgn terlalu. ops.. bukan kamu popular ke dik?;p

    ZihNuN FaTiN, salam, yg penting kepuasan , kan? :)

    ReplyDelete
  8. ala saje2 je nk mrepek kt sini.. tgh bohsan gile nie tatatu nk wtpe cuti lame sgt.. tiap2 ari merayau pon dah bohsan huhu... sy femes?? oh tidak2..
    biase2 je (merendah diri la konon2nye)

    ReplyDelete
  9. alolo...cian. takpe, aktvt blgoping adalah xtvt yg shat;p. ekeke...bgus rndh drik pe.. lalala;p

    ReplyDelete
  10. da abeh da sume kwn2 nye entry sy comen.. huhu dasat kn kn td da abeh da bowink la blk huhu =(

    ReplyDelete
  11. ekeke. rajin jer ilangkan boring lagu tu ea;p

    ReplyDelete
  12. salam.. anem..
    (kak anem)..hehe..
    waahh..terharunye mira bace post yang ini..timer kaseh byk2..
    mira actually tak sangke pun yg blog mira ade org nak bace..
    tgk pada stats tu mmg tak sangke smpai beribu2 org..huhu..
    mira tules sbb nk luahkan isi hati tension studi bla3..ekekek..

    tp mira rase still perlu improvement on writing..huhu..
    nak update blog, tp lately tersangat lah sebok!! huhu..mekaseh anem..teruskan berdoa utk kesejahteraan brsama ea.. big exam's coming up.. :P

    ReplyDelete
  13. salam, malu la cik arnamee,
    sy neh biasa2 jew..
    btw thankx sbb tolong promot blog.. :D

    selamat berblogging..
    blogginglah dengan sehat..

    ReplyDelete
  14. salam...
    tak terfikir pulak akak berblogger ni nak jadi popular... mulanya sekadar mencatat segala yang terpedam dan cerita keluarga lama-kelamaan menulis untuk berkongsi sesuatu yang berfaedah untuk semua pembaca... sebab tulah kalau tiada bahan yang menarik untuk di tulis akak lebih suka mendiamkan diri jer.

    ReplyDelete
  15. tidak mengisahkan siapa yang menyampaikan tetapi mendengar/membaca yang yang disampaikan.lepas tu amal?jom.

    ReplyDelete
  16. salam ziarah kembali...
    2 blog yg dibwah sgt2 bermanfaat dan sinar pun sllu ikuti..
    nice akak bgi penghargaan.. =)

    ReplyDelete
  17. saya tgk sendiri sama ada blog mereka seperti yang anem perkatakan. :)

    ReplyDelete
  18. Salam.

    bicarakalbu:
    Salam mira syg, alolo. rendah dri gitu.
    ini penghargaan kecil dari anem yg.

    erm,insyallah, semoga kita saling memperbaiki penulisan kita. wah, semoga berjaya ea, kelak, mira :)


    Luth Textile
    alala. same2 ncik Luth. terima kasih kembali:)

    naz ilyn
    salam kak naz. betul, yg penting pengisian, perkongsian dan kepuasan;)

    +akufobia+
    jom, amal:)

    sinar_islami
    penghargaan kecil. salam kembali ;)

    fareast
    bgus saudara . byk faedahnya :)

    ReplyDelete
  19. kalau untuk blog peribadi...xglamer pun xpe kot..

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top