Kecil hati dia



Ish, manalah kita dapat intai hati orang.
Menjengah seminit dua qalbu insan lain.

Sukar .Ada hijab. Lainlah jika kita belajar ilmu telepati, psikologi atau memang ada ilmu misteri. Itu pun sikit-sikit je dapat.

Jadi takkanlah mudah kita menelaah hati. ALLAH je yang maha mengetahui.

Hehe, takut jauh pula meluah qalam.

Anem tak perasan, memang.
Masa baru berblog Anem guna dia.

Tapi bila melibatkan hadiah untuk Follower blog, kad ramadhan, syawal, di twitter, friendster dan semua kegiatan online lain Anem, Anem dah tertinggal dia.

Dia terasa mungkin, melihat Dik mintang dengan nya, Faa dengan trademark , Meo dengan nya, Tedi dengan nya , Imheppie dengan nya, manakala blogger lain menggunakan avatar cun (macam Paan) dan tulisan comel (macam criestz),

Anem? Perasan terlebih guna gambar sendiri.
Bajet cantik saya ni.konon.Anem oh Anem.

Tapi dia? Anem, guna dia kat header ja.

Kamu, maafkan Anem boleh? Please.., please..jangan nakal. opss..;p

Lepas ni Anem guna kamu balik:

kamu... cIK Rabbit, maaf okke.

Tengok, saya guna kamu balik, kan..?^_@

Menanti keputusan pilihan raya dun bagan pinang 2009, N31, sepanjang pemilihan calon dan kempen ada warna-warni, jadi lakukan tanggungjawab anda ;)

___________________

p/s : Terima kasih Anuar - atas kiriman kamu itu tu ^_^ (cair tapi anem keraskan dalam fridge dah)

promo sedikit :


___________________

Rasullullah SAW bersabda yang bermaksud: "ALLAH suka orang yang bertaubat, tetapi ALLAH lebih suka orang Muda yang bertaubat." (Riwayat al-Dailami)




23 yang menasihati:

  1. hehe...tima kaseh anem...kebetulan sungguh kan... =D

    ReplyDelete
  2. Blog Anuar Kamaruddin™
    kembali nuar.itulah kan.:)

    ReplyDelete
  3. oooo...kena ganti rugi keret seguni

    ReplyDelete
  4. entri ni cute la ~ erm, cuba akak ulas camne gaya gua tulis entry .. hahaha ..

    ReplyDelete
  5. hehe..chumey wabbit tu sis..nti majok lak beliau..jgn lupa bgi mkn 2 kali sehari taw sis ahaha...

    ReplyDelete
  6. saspen je anem ni..igtkn sape la kecik ati..ngeh3..:P

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum

    cik rabbit tu hati dia memang kecik dah...

    ReplyDelete
  8. anem mengundi ke? he he he

    ReplyDelete
  9. wah. saya tak ada identiti comel macam ni pun. :(

    ReplyDelete
  10. saya kecil hati..napa nama sy xde...haha..

    btw, i klik ur nuffnang ;)

    ReplyDelete
  11. rabbit?msti cute..eheh..

    ReplyDelete
  12. Kujie
    Kak kujie,erm, nanti anem gnti.ekeke;p

    e l d y
    nanti anem komen. ihik;p.
    insyaallah.


    imHepPie
    baik dik, akk pun nanak beliau merajuk gik;p

    ZihNuN FaTiN
    ehehe. ala2 drama, kak.;p

    a kl citizen
    alaikummussalam akak, tau dakpe.

    sI tEDI
    tidak syg..;p

    crixerity
    kalo takde, adekan, tapi better jadik dri kamu;p

    chipsmore
    tolong, jangan kecil hati.
    tet. thnks, dah klik blik kmau punya dah;p

    izaFiza
    akkku?;p

    ReplyDelete
  13. aa.keke.nak kena minta maaf ke?keke.

    ReplyDelete
  14. +akufobia+
    kena kot.ekeke.;p

    ReplyDelete
  15. salam..
    nape pilih cik rabbit..suke kt arnab?
    dulu malu2 erk.. huhu

    ReplyDelete
  16. lanz_evo7
    a'ah dlu anem malu2+tapi nakal.
    but anem sebenrnyer bergigi mcm dier. tet.

    ReplyDelete
  17. Cian kamu yer rabbit..xpelah anje kamu tue dh mintak maaf..maafkan jerlah yer... kalau anje kamu tue kecikkan hati kamu tue lagi beritau bang yer.. taulah aper abang nak buat kat anjer kamu tue..hehe

    ReplyDelete
  18. hee.
    anem.
    eh.
    KAK anem.
    sht kah?

    ReplyDelete
  19. ci aneem.. en3 kamu sangat cumel laa.. ha2

    ReplyDelete
  20. huhuhu siannnnn kat en rabbit...tapi takper semuanyer dah elok huhuhu :P

    ReplyDelete
  21. alvin takda rumah harga 8juta story.
    arnab kte terima kasih;p

    Putra Al-Maliki
    owh, rabbit itu dimanjekan ya. erm..;p

    ♥chentaMAYA™
    akak sihat ADIK.

    kakna
    eheh.. tomey3;p

    zac efron
    oh yeah;p

    QieFLy si Dolce
    tau takpe, sume dah okke, kan rabbit?;p

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top