Bila namaku tersiar- ku diingat

Alhamdulillah. My Heart said, "If can, I want to fly now,but I can't (still) !". Terima kasih untuk yang sudi review blog Anem, menghargai artikel yang Anem tulis serta menyayangi diri seadanya- gilalah kalau tak suka, babe! Pasti senyum meleret :D

(klik gambar untuk baca review)

1) Bila Ada yang memuji dan review blog arnamee dot com , tanpa Anem sedar :



[Thanks to Andy, kita baru kenal, namun ini benar-benar buatku terharu," blog baru tu Andy, weh"]

2) Bila ada yang ingin minta kalian kongsi artikel dalam blog yang hebat :



[Thanks to Syin (admin pengupas jalanan), Penulisan hatiku tentang 'buat blog dapat duit ' dipuji!]

3) Bila mana ada yang menujukan suara comel dan petikan gitar merdunya untukku:


[Thanks to Cik E, sudi dedikasi her cover song to me ! -lihat di youtube :D ]

4) Bila mana seorang gadis comel yang pandai melukis dan mencipta lagu memberiku ini:



[Thanks to AN akak da baca entri 'teman dambaan' itu- rasa sedih dan dihargai sangat , syg ..]


"It is never to late- to become what you might have been".

p/s: Siapa nak main tukar-tukar blog review, Anem post entri tentang blog dia, dia post entri tentang blog Anem ? Jom! :D



23 yang menasihati:

  1. Assalamualaikum...

    eheh...no. 4 tu...no feberet...ehehe...

    thanx kak..terselit nama ku di blog mu yg di kenali...penghargaan yg besar wat adk kak...huhu...

    tntg entry tu..uhuhu...xsgka akk akn menjenguk ke sana...skali lgi, trima kasih n sgt2 hargainya...

    uhuhu..i'm spechless~ lost my word..huhu...xsberapa pun adk rasa bnda yg adk bg...berbndg dgn apa yg akk bg pda adk...syg akk tu...xde ape boleyh balas kak...trima kasih utk rasa tu...

    k laa...nway..thanx kak...letak adk di atas karpet blog mu yg indah nie...syg akk...much3 more than u noe~take care...

    ilalliqa'..insyallah...

    ReplyDelete
  2. waaa....sgt comey...blom pnh pomot snem scr myeluruh..=)..

    p/s:tbe2 excited dpt idea 4 new entry..=)

    ReplyDelete
  3. opss...typing error name kamo..sowi..=p

    ReplyDelete
  4. lawa lukisan tue...

    ReplyDelete
  5. hahhhaa hye ... aku terkezooot tgk entri ne ...but TQ so much ...
    ; )
    miss u too there ...
    **buzy lately , jrg dpt update blog ...

    ReplyDelete
  6. NatEyra bLur~ Alaikummussalam,thnks teyra syg, adik dah ckup penyayang dah bagi akk, akk sgt2 menghargainya dik. Untuk teyra semoga berjya dlm apa yang adik AKA daknakal ni mahu capai :D

    izaFizaalolo,tkpe. em,mahu kah?segan dengan akk syg,ni;p

    meo188 memng dia pndai lukis;p

    e. indahsama2 E syg. eheh.rindu kamu juga;p, takpe,anem pun;)

    ReplyDelete
  7. wah! byknye dpt review!

    :)

    ReplyDelete
  8. kak anem..alahai...thanx utk smua rasa tu...n thanx utk penghargaan xternilai nie..lurve u soo much..n thanx utk doanya...amin3 ya rabbal A'lamin...insyallah....thanx utk smuanya~ =)

    meo188..thanx yea?xcantik pun lah..huhuh

    ReplyDelete
  9. ~0~,tq:D
    Ms.Independant,alhamdulillah,tak byk pun yg ;p
    NatEyra bLur~, sygku,sama2 syg.alolo, si comel. everything 4u,lah:D

    p/s:cntiklah;p

    ReplyDelete
  10. ehehehe....
    lurve u~!!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  11. wah...ada nama aku...

    ReplyDelete
  12. NatEyra bLur~, luv u-always;p
    andyyeah!:D

    ReplyDelete
  13. lama tak update anem
    g mana?
    kawen ke?



























    ngahahahhahah~

    ReplyDelete
  14. jane, haha. nakal soalan tau :P

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum anem

    lama akak tak ke sini
    tapi entri yang last pun dah seminggu nih...
    harap2 sihat ya...

    ReplyDelete
  16. a kl citizen
    alaikummussalam akk.

    itulah anme pun jarang blogwalking and updte dah.alhamdulillah sihat ,kak.thnks sudi tnye:)

    ReplyDelete
  17. sungguh popular,

    salamm,

    ReplyDelete
  18. Salam...

    Lama tak ke sini, kadangkali tak bernafas rasanya dengan tugas...

    Moga Allah berikan kesihatan yang berpanjangan

    ReplyDelete
  19. salam ziarah..
    mmG kamu layak dapat pGhargaan sebegitu Anem..c0ngratz!
    bloG ni antara yG paling p0pular sy jumpe awal2 blogGing dl..insyaAllah, akan terus menziarah jika berkesempatan =)

    ReplyDelete
  20. tunbegia , biasa sahaja,salam:)

    Abd Razak,salam,insyaallah saudara:)

    Azrai Ahmad Zamri, salam ziarah, allahuakbar, alhamdulillah awak, insyaallah:)

    ReplyDelete
  21. salam....tahniah..coz u mmg berhak...keep it up ok....senyum slalu n tk cre

    ReplyDelete
  22. hisham, terima kasih awak. smile:)

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top