Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Minat membaca, mengambil gambar dan menulis (terkini; 2017, menulis untuk blog iluvislam.my & terlibat dengan buku antologi puisi kemerdekaan: Bianglala Melukis Syurga)

Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Jika ada sebarang pendapat boleh tinggalkan di ruangan komen atau e-mel ke arnamee (at) gmail.com. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian.

Info Trafik Lembaga Lebuhraya MalaysiaDalam sesebuah perjalanan, paling penting adalah persediaan dan perancangan. Sebelum, ketika dan keadaan selepas. Pastinya semua mahukan keadaan baik dan tenang. Kita usaha, doa dan tawakal. Kemudian serahkan kepada-Nya. Biar lambat asal selamat. Dan berhati-hati selalu, kerana ada orang yang sentiasa menunggu kita.

Kita semua mahukan perjalanan yang selamat dan alangkah indah diberkati, insya-Allah. Selain doa orang teraniaya dan berpuasa makbul, doa orang yang dalam perjalanan juga makbul. Mohonlah doa baik-baik untuk semua.

Adalah lebih baik dan digalakkan untuk mengikuti kemaskini (update) perjalanan, melalui aplikasi trafik yang boleh didapati di telefon kita.

BACAAN BERKAITAN:

INFO TRAFIK TERKINI BAGI SEMUA LEBUH RAYA BERTOL. 
WAKTU OPERASI : 0700AM-1000PM HOTLINE:1800-88-7752


Untuk mengetahui keadaan Terkini Trafik Jalan Raya Seluruh Malaysia melalui informasi @LLMinfotrafik dan @Plustrafik.

CCTV Lebuhraya semua malaysia:
http://www.jalanow.comUntuk maklumat terkini lain, boleh rujuk sini :

*Sumber lain: DenaiHati

SEKIAN. JAGA DIRI BAIK-BAIK.


0 yang menasihati:

Sebarang pendapat , nasihat atau soalan ?

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.

Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top