Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian semua. Insya-Allah. Jika mahu sebarang kolaborasi (pengiklanan) atau ada sebarang pendapat boleh tinggalkan di ruangan komen, mesej di facebook atau e-melkan ke arnamee (at) gmail.com.

Iklan Raya Menarik 2016 (Baru)


Banyak iklan raya tahun ini yang agak memikat. Seakan semuanya cuba untuk menghasilkan sesuatu yang paling dekat dan menyentuh (pastinya!). Walaupun kita mungkin tidak dapat lari daripada iklan sedih di hari raya, namun ada juga iklan yang kelakar dan seronok di samping banyak pengajaran (PSA) yang dapat diingat. Nah di sini iklan raya 2016 menarik yang menjadi pilihan saya. Anda ada pilihan lain? Mari berkongsi!

1. Telekom Malaysia (TM) - Rezeki Yang Dikongsi Lebih Diberkati
2. PETRONAS - Vroom Vroom
3.Malaysia Airlines Berhad (MAB) - #BolehAdikIkut
4. MYNIC - #bahuluemak
5. Tenaga Nasional Berhad (TNB) - #LepasTu
6. Maxis; SarikataHati.
7. MYDIN - #selaludihati8. BSN: Pengacau Balik Raya9. Astro Gempak - Kisah Benar Zika. #BerikanMasa10. Iklan Raya Samsung11. SkyWorld - The Missing Ingredient12. EcoWorld - Syawal Dirai Keluarga Dihargai13. Buku Ayah (Full) A Raya Web Short Film by I&P Group14. Maghfirah
Ini antara pilihan peribadi saya. Selain di sini ada juga iklan menarik seperti yang dibuat Jabatan Imigresen dan Watson. Dan banyak lagi sebenarnya. Apa-pun, teruskan menyebarkan yang baik-baik dan selamat berhari raya! Terima kasih.


Antara sumber lain: Senarai iklan raya menarik 2016
Lain-lain video raya: FB PlastikHitam || Foto6 yang menasihati:

  1. Iklan raya tahun ni banyak yang menarik. Dan banyak juga yang mengalir air mata. =)

    ReplyDelete
  2. iklan Samsung yg paling win..suka2..

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.


Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top