Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian semua. Insya-Allah.

- Jika anda mahu sebarang kolaborasi/pengiklanan (review/ruang iklan) di blog ini boleh rujuk page ini.
- Jika ada pertanyaan lain, boleh mesej di facebook ANEM ARNAMEE atau e-melkan ke arnamee (at) gmail.com.

Namun jika ada sebarang pendapat, atau salah silap harap ditegur dan dimaafkan. Mohon dihalalkan dan diredhakan untuk semuanya. Terima kasih.

Senarai pertandingan menulis puisi, cerpen dan novel 2020Berikut adalah senarai pertandingan puisi, cerpen dan novel sepanjang tahun 2020 (akan dikemaskini dari semasa ke semasa, insya-Allah). Di kesempatan ini, saya ingin berterima kasih buat rakan twitter saya: Khadijah Hamdi dan RinnRamianz yang banyak berkongsi tentang pertandingan berkaitan di laman twitter serta buat sahabat-sahabat penulis lain juga. Moga diberkati semuanya, insya-Allah.
  •  Sayembara Penulisan MASTERA (tarikh tutup 28 Februari 2020)
 
Pertandingan puisi dan cerpen.
Laman web rasmi untuk lebih jelas:


  •  Pertandingan (Lomba) menulis puisi Islam ASEAN (sebelum 15 Mei 2020)Para penyair di seluruh negara ASEAN dialu-alukan menyertai pertandingan (Lomba) menulis puisi Islam ASEAN yang dianjurkan sempena Mahrajan Persuratan dan Kesenian Islam Nusantara Ke-9, 2020, di Membakut, Sabah, di mana majlis kemuncaknya dijangka diadakan pada 2-4 April 2020 ini. Bagaimana pun puisi boleh dihantar kepada saya di alamat email jasnimatlani@yahoo.com atau kepada hidayahjuri226@gmail.com sebelum 15 Mei 2020 dan majlis penyampaian hadiah akan diadakan pada satu tarikh yang akan ditetapkan pada awal Jun 2020.

  • Sayembara Penulisan KLWBC 2020 (Tarikh tutup penyertaan: 31 JULAI 2020. (Jumaat) )1. Kategori Puisi — 40 sajak (dalam 1 manuskrip) | tema bebas

2. Kategori Novel — tiada had mukasurat | tema bebas

Muat turun info & borang penyertaan:- http://bit.do/borangKLWBC2020


Selamat menulis dan maju jaya semua! Moga dipermudahkan. Insya-Allah.

*****

Boleh rujuk laman web berikut untuk sebarang pertandingan atau aktivti berkaitan penulisan: 

2 yang menasihati

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top