Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Maaf jika ada kekurangan & teguran amat dialu-alukan. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian semua. Insya-Allah.

- Jika anda mahu sebarang kolaborasi/pengiklanan (review/ruang iklan) di blog ini boleh rujuk page ini.
- Jika ada pertanyaan lain, boleh mesej di facebook ANEM ARNAMEE atau e-melkan ke arnamee (at) gmail.com.

Penulisan Anem Arnamee

Salam. Terima kasih untuk yang terbaca halaman ini. Hai! Saya belum lagi menjadi penulis tetap mana-mana buku. Sekadar hobi suka-suka, masih sangat kecil dan banyak lagi perlu dipelajari serta diperbaiki. Jadi jika rasa mahu memberi komentar dan teguran, ia sangat dialukan. Amat meminati puisi dan suka membaca buku, blog ini antara medium saya selain wattpad dan tumblr. Apa pun doakan saya ya. Terima kasih.
Nah, jika ingin membaca Senarai artikel Anem Arnamee di I Luv Islam
Terkini : Antologi Cerpen "Akhirnya Aku."

Ada 20 cerpen di dalamnya termasuk salah satunya adalah cerpen saya. Pelbagai tema. Ada suka. Ada duka. Dan bukan tentang cinta manusia semata. Buku ini telah kehabisan stok. 


Artikel di bawah adalah perkongsian penulisan saya atau yang berkaitannya . Setakat ini ada tulisan kecil saya dalam buku Surat-Surat Cinta Yang Tak Tersampaikan terbitan Studio Anai-anai. Serta ada juga penyertaan dalam buku antologi puisi Pelacurkata keluaran Press Aku dan buku Seratus Mulut, juga satu lagi buku lain terbitan Bukstor


Haa. Yang terbaru ini zine saya dengan dua lagi sahabat saya yang sangat power! Grez dan Qyranna. Alhamdulillah, habis terjual. 


Ini entri yang berkaitan dalam blog ini:Terima kasih!
0 yang menasihati:

Post a Comment

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.
Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top