Layangan Ucapan ke Sabah : Happy Birthday !


Lama Anem cuba untuk mencuri masa untuk menurun tinta di dasar papan muka blogger.com ini . Cuba mencari detik untuk menghayun jemari, idea hanya demikiannya , Alhamduillah, cuma, mahu menekan 'terbit' atau publish itu yang mempunyai kekangan. Yah..hanya alasan. Nak seribu daya Nem, jangan salahkan keadaan . :p

Baiklah, kali ini adalah entri mengenai sahabat Anem yang menyambut hari lahir pada 28 September.

Pertama : Selamat hari lahir ke 19 untuk cik adik Efy. Si comel pemilik nama penuh Izza Syafinaz binti Saidi. Anem mula kenal dia masa terlibat di Kem PLKN (Anem penangguhan) . Pendiam sangat , manja , mudah merajuk namun agak berdikari.
Sekali pandang persis cina,
Orangnya comel suka bertanya,
Hari lahir disambut dengan gembira,
semoga bahagia di akhirat & dunia,

Mengenali beliau membuatkan Anem rasa Anem macam tua sangat sebenarnya. Kelakar pun ada, sebab Anem selalu rasa Anem muda (perasan betul) . Pepun , sia sayang kamu always. Jaga diri ya.:D

Tadaa : Video Comel menyentuh hati  - Bukan Cinta Biasa , hadiah untuk kalian berdua :



Moga dapat naik kapal terbang juga suatu hari nanti. Entah bila. Ada rezeki, ke Sabah lah nanti. Jalan-jalan. Makan Angin ke. Wallahualam . Tapi semua InsyaALLAH. 

p/s: patak-patak




6 yang menasihati:

  1. http://wanwidget.com
    thanks google

    ReplyDelete
  2. salam,thanks a lot for the wishes..terasa tua plak,hehe..smga persahabatan kte kekal hingga akhir hayat :)..
    "Dari KL pindah ke perak,
    tenkiu tau awak" =p

    ReplyDelete
  3. salam anem.. lama tak singgah sini.. anem sihat? moga sihat2 slalu.. ^^, skang anem buat apa? dah kerja? atau sambung belajar lagi?

    ReplyDelete
  4. nanti cb nak wishes from u jughak. 30/11
    (muka tak malu) hahaha.

    eh seyes? ahaha.. ni senior CB nie >_<

    ReplyDelete
  5. aku join wish gak kat sini.

    god bless our life.

    ReplyDelete
  6. Anem.. suka video.. Kak Nur share juga ye.. Tq

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top