Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Minat membaca, mengambil gambar dan menulis (terkini; 2017, menulis untuk blog iluvislam.my & terlibat dengan buku antologi puisi kemerdekaan: Bianglala Melukis Syurga)

Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Jika ada sebarang pendapat boleh tinggalkan di ruangan komen atau e-mel ke arnamee (at) gmail.com. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian.

Layangan Ucapan ke Sabah : Happy Birthday !


Lama Anem cuba untuk mencuri masa untuk menurun tinta di dasar papan muka blogger ini . Cuba mencari detik untuk menghayun jemari, idea hanya demikiannya , Alhamduillah, cuma, mahu menekan 'terbit' atau publish itu yang mempunyai kekangan. Yah..hanya alasan. Nak seribu daya Nem, jangan salahkan keadaan .

Baiklah, kali ini adalah entri mengenai sahabat Anem yang menyambut hari lahir pada 28 September.

Selamat hari lahir ke 19 untuk cik adik Efy. Si comel pemilik nama penuh Izza Syafinaz binti Saidi. Anem mula kenal dia masa terlibat di Kem PLKN (Anem penangguhan) . Pendiam sangat , manja , mudah merajuk namun agak berdikari.
Sekali pandang persis cina,
Orangnya comel suka bertanya,
Hari lahir disambut dengan gembira,
semoga bahagia di akhirat & dunia,

Mengenali beliau membuatkan Anem rasa Anem macam tua sangat sebenarnya. Kelakar pun ada, sebab Anem selalu rasa Anem muda (perasan betul) . Pepun , sia sayang kamu always. Jaga diri ya.:D

Tadaa : Video Comel menyentuh hati  - Bukan Cinta Biasa , hadiah untuk kalian berdua :



Moga dapat naik kapal terbang juga suatu hari nanti. Entah bila. Ada rezeki, ke Sabah lah nanti. Jalan-jalan. Makan Angin ke. Wallahualam . Tapi semua InsyaALLAH. 

p/s: patak-patak




6 yang menasihati:

  1. http://wanwidget.com
    thanks google

    ReplyDelete
  2. salam,thanks a lot for the wishes..terasa tua plak,hehe..smga persahabatan kte kekal hingga akhir hayat :)..
    "Dari KL pindah ke perak,
    tenkiu tau awak" =p

    ReplyDelete
  3. salam anem.. lama tak singgah sini.. anem sihat? moga sihat2 slalu.. ^^, skang anem buat apa? dah kerja? atau sambung belajar lagi?

    ReplyDelete
  4. nanti cb nak wishes from u jughak. 30/11
    (muka tak malu) hahaha.

    eh seyes? ahaha.. ni senior CB nie >_<

    ReplyDelete
  5. aku join wish gak kat sini.

    god bless our life.

    ReplyDelete
  6. Anem.. suka video.. Kak Nur share juga ye.. Tq

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.





Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top