Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian semua. Insya-Allah. Jika mahu sebarang kolaborasi (pengiklanan) atau ada sebarang pendapat boleh tinggalkan di ruangan komen, mesej di facebook atau e-melkan ke arnamee (at) gmail.com.

Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir


Faizal Tahir (FT) yang telah memenangi banyak anugerah dan terkenal dengan lagu-lagunya yang penuh kelainan dan keunikan tersendiri ini kembali tampil dengan lagu baru beliau berjudul Ragaman. Perkataan Ragaman ini bermaksud pelbagai ragam / perihal yang berubah-ubah. Dalam lagu ini juga ada suara anak-anak beliau! Comel betul. Jom kita dengarkan!
Pautan untuk mendengar lagu Ragaman di semua platform atas talian:  https://lnk.to/RAGAMAN



Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir

Hari Isnin kau berkata nak makan lasagna
Dah sampai kedai nak tomyam pula
Oh My God

Petang Rabu nak cendol pula
Biar betik
Nasib kau baik mood aku baik

Bulan puasa baru nak mula
Dah minta langsir macam nak raya
Ragamanmu hanya aku yang tahu
Ohh (Oh sayang!)

Hanya kita berdua kekal sampai tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh
Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Makan malam sudah dihidang
Kau masih melaram
Time tengok bola, kau ajak keluar
Ya Allah...
Masuk kereta, baru gear dua
Kau nak balik
Nasiblah baik muka kau cantik

Bulan puasa baru nak mula
Dah minta langsir macam nak raya
Ragamanmu hanya aku yang tahu
Ohh

Hanya kita berdua kekal sampai tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh
Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Hanya kita berdua kekal bahagia sampai hari tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh ohh

Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Walau gila dibuatnya......
Aku sayang padanya.......

*****
 https://store.iamfaithmen.com


Akaun media sosial Faizal Tahir:
Instagram Faizal Tahir: @faizal_tahir
Twitter Faizal Tahir: @faizal_tahir
Facebook Faizal Tahir: Faizal Tahir




6 yang menasihati:

  1. Replies
    1. Terima kasih. Sudah diperbetulkan.

      Delete
  2. Lagu ni sedap lah Faizal Tahir... Saya suka lagu ni dah jadi lagu favourite saya dah...

    ReplyDelete
  3. Terbaik la lagu ni rilek n slumber jer..

    ReplyDelete

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.






Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥



click to te top