Salam. Hai. Saya Anem Arnamee. Terima kasih sudi datang, membaca mahupun berkongsi artikel blog ini. Moga yang baik-baik selalu untuk kalian semua. Insya-Allah. Jika mahu sebarang kolaborasi (pengiklanan) atau ada sebarang pendapat boleh tinggalkan di ruangan komen, mesej di facebook atau e-melkan ke arnamee (at) gmail.com.

Sukan Para Asean KL 2017 & Maskot Rimau


KL 2017 kembali lagi dengan sukan Para Asean ke-9! Pada Sukan Sea ke-29 baru-baru ini kita telah menjadi juara keseluruhan dengan memperolehi 145 pingat emas melebihi sasaran sebanyak 111 emas. Untuk Sukan Para Asean kali ini, kontinjen kita mensasarkan 103 jumlah pingat emas. Moga berjaya! Insya-Allah.


*Untuk mengetahui mana nak dapatkan maskot Rimau yang comel: adalah di sini: tmshop.tm.com.my. Dan jika mahu boleh beli cenderahati barangan sukan lain (seperti T-shirt, keychain, alat tulis, payung dan pelbagai lagi) di sini - http://www.fmstore.com.my . Dan jika mahu beli terus ada di jual di stesen Mesra Petronas yang terpilih.

*Jika nak tahu lanjut mengapa pemenang pingat dihadiahkan pokok: boleh baca di awani


Aplikasi KL 2017 untuk telefonKL 2017 - 9th Para Asean
Oh ya! Tiada penjualan tiket untuk kesemua acara Sukan Para Asean ini. Jemput  datang menyaksikan dan memberi sokongan kepada mereka beramai-ramai! Jom!
Nah di bawah ini Jadual untuk Sukan Para Asean KL 2017:

Akses ke tempat pertandingan:
(Klik pada gambar untuk lebih jelas)Facebook rasmi: Kuala Lumpur2017
Twitter / Instagram KL 2017:  @KL2017 |  @ kualalumpur2017

Twitter Team Malaysia: @myTeamMAS

Antara Lagu Tema Sukan Sea 2017: Tangan-tangan Yang Menjulang - AsmidarJom imbas semula aksi comel maskot Rimau. Comel!


Semoga maju jaya untuk team Malaysia kali ini! Kontinjen yang menggunakan tagline Kami Luar Biasa, semangat mereka memang benar-benar luar biasa! Selamat maju jaya semuanya! Jom Bangkit Bersama dan Malaysia Boleh!  🇲🇾0 yang menasihati:

Sebarang pendapat , nasihat atau soalan ?

Untuk kesudian membaca dan memberi berkata-kata - saya berterima kasih.


Anem Arnamee © TERIMA KASIH ♥click to te top